Få den bedste blå mandag

Få den bedste blå mandag

14. marts 2020 Slået fra Af Redaktionen

Blå mandag er en dag, der er afsat til fest og farver. Det er fejringen af overgangen fra barn til voksen, hvor det er vigtigt med gode oplevelser. Det er dagen hvor du og din klasse, bliver rystet godt sammen og forhåbentligt får nogle minder, der vil varer længe. Derfor er det også vigtigt, at man gør noget ud af dagen, så den ikke bare går i glemmebogen.

En særlig dag, kræver også særligt tøj, og det er gammel tradition, at gå ud og købe noget nyt til blå mandag. Her har du muligheden for at udtrykke dig selv, og vælge det tøj du fortrækker. Uanset hvad er, det en god mulighed for en hyggelig shoppetur på forældrenes regning.

Find den rigtige fællesaktivitet

Er der er usikkerhed omkring aktiviteterne, bør man vælge et sted, hvor klassen har mulighed for noget samarbejde eller teambuilding frem for den mere gruppeopdelte mulighed som shoppeturen på strøget. Denne dag er for hele klassen, derfor bør man vælge aktiviteter, der inkluderer alle. Fx lasertag, gokarts eller en klatrepark. Et forslag kunne være Gorillaparken, der lover en adrenalin fyldt oplevelse. De har en pakkeløsning til blå mandag, og skriver selv: ” Mangler du ideer til jeres blåmandag? Få en brølende sjov dag i vores klatreparker på Fyn og i Vejle.” Udover selve pakken tilbyder de også mange andre aktiviteter som bueskydning og orienteringsløb, så der er mulighed for at sammensætte jeres helt egen drømmepakke, alle er glade for.

Det er vigtigt, at uanset hvilken aktivitet man vælger, skal det blive en dag fyldt med gode oplevelser. Start gerne med morgenmad hos en af jer, på den måde bliver klassen rystet sammen, og man starter fælles på en god måde. Når fællesspisningen er overstået, kan i tage sammen til den planlagte aktivtiet, og så evt. slutte af med en festaften eller noget fælleshygge afhængigt af stemningen.