Få et vaskeanlæg til busser med vandgenanvendelse

Få et vaskeanlæg til busser med vandgenanvendelse

16. december 2020 Slået fra Af Redaktionen

Sponsoreret

Få et vaskeanlæg til busser af professionel kvalitet op at stå, så du strømliner vask af busser ved at trække på en fuldautomatisk busvasks høje kapacitet. Fordele ved at få en vasketunnel til busser tæller udover en hastigere og grundigere vask også økonomiske og miljøhensyn, da moderne vaskeanlæg kommer med systemer, der genanvender spildt vand. Se det i kontrast til den manuelle busvask med spuleslange, hvor vand siver bort – og tager kemikalier med sig.

Derfor er der mange grunde til at investere i en busvask, hvis du står med flere busser, der alle har behov for jævnlig, ydre rengøring for at forlænge levetid på fælge, chassis med mere.

Vælg vask med højtryksdyser eller børster

Selve vasken bliver afhængigt af type vaskeanlæg udført af højtryksdyser, børster eller en blanding af disse. Når det kommer til børster, kan du fx finde tilbud på vaskeanlæg til busser med 2-børstesystem eller 4-børstesystem, der effektivt vasker sider og bagende på busser, og visse systemer med fire børster tager effektivt forende med også. Du kan trygt overlade vask af busserne til vaskeanlæggenes børster, da de fremstilles i et materiale, der ikke ridser.

Hurtig gennemkørselshastighed

Gennemkørselshastigheden vil typisk være 1-2 minutter, så du kan ikke nå at få en kop kaffe, mens du venter på din vask. Til gengæld er opgaven hurtigt overstået, og du får gjort din bus flot og skinnende ren. Alt hvad der kan slide bussens ydre bort af sand, vejsalt og mudder får du fjernet, når vaskehallens børster kører, eller dens højtryksdyser skyller overfladerne over.

Vandgenanvendelse med vedligeholdelsesfri filtre

Vandgenanvendelsessystemer nævnt før kan findes med filtre, der er vedligeholdelsesfrie og derfor hverken behøver skiftes eller renses ved returskylning. Det effektive system til genanvendelse af brugt vand sørger også for, at vandstråler sprøjtet ud fra dyser får en konstant styrke. Et varierende niveau, når det kommer til tryk, bliver altså ikke en faktor her.

Desuden sørger systemet for, at vandet bliver iltet før genanvendelse, hvilket værner mod lugt. Så vaskehaller med vandgenanvendelse byder ind med mange fordele værd at skele til.

Betjen vaskeanlæg til busser med brugervenligt kontrolpanel

Når du køber et vaskeanlæg til busser hos en forhandler, sørger de selvfølgelig for at foretage opsættelse og installation af anlægget, så du ikke selv behøver døje med det. Forhandleren vil også sørge for at stille et brugervenligt kontrolpanel til din rådighed, du nemt kan betjene.

Første gang, du bruger din nye vaskehal, kan du godt blive lidt mystificeret over processerne – især hvis du har et avanceret system med dyser og flere børster kørende. Heldigvis er det aldrig svært at danne overblik over, om sidebørster er i brug, eller om afvaskningen er i gang.

Find en skræddersyet vaskeportal

Når det kommer til busser, kan de selvfølgelig antage mange forskellige former, så det vaskeanlæg, der virker for én typer busser, virker måske ikke for andre. Heldigvis kan du finde skræddersyede løsninger på markedet, herunder vaskeportaler der håndterer ujævne overflader og effektivt når alle bussen små kringelkroge, så at skidtet ikke bare hober sig op.