Få tilskud til udførelse af diverse energirenoveringer

Få tilskud til udførelse af diverse energirenoveringer

29. november 2017 0 Af Redaktionen

Energirenoveringer er ikke blot en god idé, fordi det øger værdien af din bolig og skaber større besparelser på din varmeregning hvert år. Det er lige så meget noget, der handler om, at du kan få tilskud til diverse energirenoveringer. Det er dog vigtigt, at det understreges, at det ikke er alle energirenoveringer, der gives tilskud til.

Der findes mange typer af energirenoveringer, du kan udføre på eller i din bolig. Derfor er der også meget at tage hånd om, hvis du ønsker at sikre, at din bolig er energieffektiv og miljøvenlig. Det er primært på baggrund af det sidstnævnte, at der i dag ydes tilskud til et bredt spektrum af både energirenoveringer såvel som –forbedringer.

De fleste typer af isolering udløser tilskud

Som det er nævnt ovenfor, så findes der mange typer af energimæssige renoveringer og forbedringer, du gør dig. Det er dog ikke alle, der ydes tilskud til. Det bør dog nævnes, at der ydes tilskud til langt de fleste typer af isolering, da det er én af mest effektive energirenoveringer, som ikke blot skåner din pengepung, men dertil også miljøet.

I mange år har det også været aktuelt, at der blevet tildelt tilskud for udførsel af hulmursisolering. Det betød, at der var rigtig mange danske boligejere, der besluttede sig for at isolere eller efterisolere deres hulmur. Der er dog blevet lukket ned for dette tilskud, mens der dog fortsat ydes tilskud til mange andre typer af isolering og efterisolering.

Loftisolering er en anbefalelsesværdig energirenovering

Ønsker du at forbedre din bolig energi- og varmemæssigt, mens du også gerne vil udnytte det tilskud, der gives i denne forbindelse, så er en loftisolering et oplagt valg. Varme stiger nemlig til vejrs, hvorfor en stor del af varmen frigives via loft og tag, hvis du ikke har fået isoleret eller efterisoleret dit loft med tæt og effektiv isolering.