Har din hund tør hud? Så læs med her

Har din hund tør hud? Så læs med her

8. maj 2019 Slået fra Af Redaktionen

Du kender det højst sandsynligt selv. Tør hud kan give smerter og gener, hvis man ikke sørger for at forebygge det og vedligeholde fugtbalancen i huden. Det kræver ofte flere påsmøringer med god creme, før man igen får smidig og elastisk hud, og i mellemtiden vil man stadig døje med gener eller smerter. Din hund kan også få tør hud, såvel som du kan, og det kan derfor være en god idé at være på forkant, så din hund ikke kommer til at opleve gener. Tør hud er især hyppigt om vinteren, da luften også er tør, mens solen også kan tørre huden ud om sommeren.

Det er nemt og hurtigt at behandle sin hunds tørre hud

Det kan lyde besværligt at få bugt med sin hunds tørre hud, men det behøver dog ikke at være en svær opgave. Er det første gang, du skal købe produkter til din hund, kan markedet virke en smule uoverskueligt, men du vil hurtigt finde ud af, hvilke produkter der er gode til din hund, og hvad der egentligt er et behov for. Natural Dog Company laver produkter, der skal bruges til hunde, og døjer din hund i øjeblikket med tør hud, kan du helt sikkert finde produkter, der hjælper fra dem. Det er derfor ingen sag at forebygge og behandle din hund, hvis du opdager tør hud.

Gør det til en hyggelig rutine

Hvis din hund godt kan lide at blive kløet og nusset, så vil din hund og elske at blive smurt ind i lækre produkter. Du kan med fordel gøre det til en hyggelig rutine, så du regelmæssigt får smurt din hunds hud. På den måde forebygger du både hudproblemer, men du også er med til at vedligeholde fugtbalancen, og du vil derfor sjældent ende i situationer, hvor din hund bliver generet at tør hud igen.