Har du en tøjstil, der er helt din egen?

Har du en tøjstil, der er helt din egen?

31. august 2020 Slået fra Af Redaktionen

For mange kan det være svært at købe nyt tøj. Det kan være svært at vælge mellem de mange forskellige trends og stilarter, der er på markedet. At moden skifter hurtigt, gør ikke sagen nemmere.

I stedet for at haste efter moden, er det en god idé at prøve at finde frem til din egen stil, og investere i noget tøj af god kvalitet, der kan holde i mange år. Det kan være klogt at købe gode kvalitetsvarer i klassiske snit, da de så vil holde i længere tid. Et godt bud på holdbart, smukt tøj findes for eksempel hos Karmamia.

Vælg tøj, der gør dig glad

Der er mange spørgsmål, der knytter sig til valg af tøj fx:

  • Hvad klæder bedst min kropsform og mine farver?
  • Hvilke snit, stoffer og farver, skal jeg gå efter?

Dit erhverv og din livsstil betyder også meget for, hvad du vil føle dig tilpas i. Skal du sidde ned det meste af dagen, eller er du ofte på benene eller til kundemøde? Har du et travlt liv, hvor der ikke er levnet meget plads til hyppig vask og strygning? Alt det skal du tænke over, når du vurderer om et stykke tøj vil blive brugt, når først det er kommet hjem i skabet.

Hvad er dit favorit outfit?

Ofte har man nogle favorit tøjstykker – tøj man tyer til igen og igen. Det er tøj, man føler sig godt tilpas i af den ene eller anden årsag. Det kan være, at formen er flatterende eller stoffet ekstra behageligt. Eller også er det farven, der fremhæver øjnene på en særlig god måde. Kig din garderobe igennem og find de stykker tøj, som du bruger allermest. Læg mærke til pasform, materiale og farve, og forsøg at gå efter tøj, der minder om det, næste gang du shopper nyt tøj.