Hemmeligheden bag en personlig stil med et råt twist

Hemmeligheden bag en personlig stil med et råt twist

12. maj 2021 Slået fra Af Redaktionen

Vi bruger alle sammen moden som en udtryksform, hvor vi kan vise en del af, hvem vi er, og hvordan vi gerne vil blive set. Derfor er det de færreste, der ikke har nogen holdning til, hvad de har på og blot hopper i et tilfældigt outfit.

Hvis du gerne vil have en stil, der på én gang er personlig og cool, har du måske gjort dig nogle overvejelser om, hvordan du kan opnå netop dette.

Tag udgangspunkt i joggingsættet

Heldigvis er det mere simpelt, end det måske lyder at opnå en cool stil. Hvis du tager udgangspunkt i et Joggingsæt og styler det med nogle fede items, er du godt på vej mod et personligt look med et råt twist. Joggingbukser og en tilhørende joggingbluse udstråler nemlig afslappethed og selvsikkerhed på den helt rigtige måde.

Hvis du ikke er den store tilhænger af joggingsæt, kan du i stedet overveje en buksedragt, som vil bidrage med lidt den samme kant til outfittet.

Ikke et hvilket som helst sæt joggingtøj

Hvis dit look skal være helt fuldendt, går det ikke, hvis du bare hopper i din fars gamle joggingsæt, som nok både er nusset og for stort. I stedet kan du gøre noget ud af at finde nogle en overdel samt joggingbukser dame med nogle feminine og cool detaljer. Du kan f.eks. få jogging bukser med en leopardstribe eller en tekst i siden, hvilket gør dem seje og unikke.

Prikken over i’et

Selvom joggingsættet eller buksedragten udgør outfittets fundament, har det brug for at blive suppleret med nogle ting. Her kan du med fordel finde en flot halskæde og et par store øreringe, som vil få dit outfit til at nå nye højder.

Du kan også finde et par fede sneakers eller nogle rå støvletter til tøjet, som også vil bidrage til et fuldendt og cool udtryk.