Loftisolering er én af de vigtigste isoleringer

Loftisolering er én af de vigtigste isoleringer

24. november 2017 0 Af Redaktionen

Der findes mange typer af isoleringer. Er det ikke noget, du har synderligt stor erfaring med, så kan det virke vanskeligt, at skulle vælge den mest effektive form for isolering. I denne forbindelse bør det understreges, at varme stiger op ad og derfor er det også uhyre vigtigt, at dit loft er isoleret på optimal vis med kvalitetsrigtige materialer.

Hvis du har planer om, at investere i energirenoveringer og –forbedringer, så er der – som nævnt – mange at vælge mellem. Derfor skal det også understreges, at det er essentielt, at du foretager det rette valg i forhold til, hvor du skal starte og hvilken type af isolering, du skal prioritere højest at kaste dine penge efter.

Kan mærkes på varmeregningen med det samme

Som der er givet udtryk for tidligere, så stiger varme op ad. Det betyder, at en stor del af varmen ender oppe under taget. Dit loft er et stort areal, hvilket betyder, at der bruges meget unødig varme på dette – og en stor del af forsvinder tilmed ud gennem taget, hvorfor du fyrer for spurvene og det er spild af penge.

Er dit loft ikke optimalt isoleret, så er det en god idé, at få dette gjort hurtigst muligt. Det er én af de energiforbedringer, der tjenes hjem på kortest tid. Den udgift, der er forbundet med at få lavet en loftisolering er tjent hjem på ganske få år, mens det naturligvis også er noget, der har positiv indvirkning på din boligs værdisætning.

En loftisolering er en oplagt investering

Som udgangspunkt, så er de fleste energirenoveringer og –forbedringer oplagte investeringer. Der bør dog ikke herske nogen tvivl om, at en loftisolering er én af de mest effektive af slagsen. Derfor er det også en investering, du ikke skal holde igen med. Tværtimod, så kan det kun gå for langsomt, hvis dit loft endnu ikke er isoleret.