Mangler du et stillads til næste opgave?

Mangler du et stillads til næste opgave?

17. august 2019 Slået fra Af Redaktionen

Et stillads findes i mange afskygninger, men fælles for dem alle er, at de er med til at give de mest optimale arbejdsbetingelser for dig og dit mandskab, når det er nødvendigt at arbejde i højderne. Så står du overfor en mindre opgave, kan et rullestillads være den helt rigtige løsning.

Det solide stillads tilbyder en sikker arbejdsplads til enhver tid. Og det smarte ved netop et rullestillads er, at de praktiske hjul under stilladset gør det muligt at flytte stilladset. Det er nemt og bekvemt, hvorfor det i mange opgaver er det helt ideelle stillads at gå med.

Det perfekte stillads til facadearbejde

Et rullestillads egner sig i særdeleshed til forskellige facadeopgaver og malerarbejde indendørs såvel som udendørs, og både små og større opgaver kan udføres fra netop dette stillads. Skal vinduerne pudses? Trænger vinduesrammerne til ny maling? Eller skal tagrenden skiftes? Så er et rullestillads nemt og hurtigt at leje og få sat op. Det kommer i forskellige højder og bredder, så du er sikker på at kunne få et rullestillads, der passer perfekt til den opgave, du står overfor.

Rullestilladset kommer virkelig til sin ret, når der er tale om de mindre opgaver, hvor det ikke er nødvendigt at sætte stillads op rundt om hele bygningen. Lige så nemt det er at komme op i stilladset, lige så nemt er det at komme ned igen og rulle stilladset hen til næste del af bygningen.

Så skal du ud og finde det helt rigtige stillads til din næste renoveringsopgave eller maleropgave, og er det ikke nødvendigt med hverken totalinddækning eller stillads rundt om hele bygningen? Så bør du helt sikkert vælge et rullestillads af høj kvalitet.