Spar penge når du flytter til nyt

Spar penge når du flytter til nyt

17. august 2019 Slået fra Af Redaktionen

I august og september er der mange tusinde danskere, der flytter. Nogle flytter, hvis man skal begynde på studie i en anden by, mens andre flytter grundet arbejde, personlige årsager eller noget helt tredje. At flytte kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse. Man skal nemlig både betale indskud og købe nye møbler, så man kan møblere det nye hjem. Hvis du er interesseret i at blive klogere på, hvordan du kan spare penge, når du skal flytte, så kan du få inspiration til det herunder.

Vent med at købe før der kommer tilbud

Det er fristende at købe interiør og møbler med det samme, man flytter, men det er dog ikke altid den bedste løsning. I Danmark er der nemlig flere populære tilbudsdage, hvor man har muligheden for at spare mange penge, hvis man væbner sig med en god portion tålmodighed. Eksempelvis er det amerikanske koncept Black Friday kommet til Danmark, og ønsker du at spare penge, når du skal flytte, kan du med fordel vente med at købe nye ting. Følg med i nedtællingen til dagen via Blackfridaycounter.dk og lav en liste over ting som du skal have fat i. På den måde kan du planlægge dagen bedst muligt, og du kan derved spare flest penge.

Sælg ud og køb i genbrug

Hvis du ikke kan vente med at købe til Black Friday, så har du også gode muligheder for at sælge ud i dine ting og købe i genbrug. På den måde kan du også finde gode tilbud og spare mange penge, mens du støtter op om miljøet og kloden ved at gå ind for genbrug. Når man genbruger, bidrager man med til at nedsætte det store forbrug. Der findes altså flere måder, hvorpå du kan spare penge, når du skal flytte. Klik ind via ovenstående link for at finde nedtælling til Black Friday og inspiration.