Parfumer fortæller noget om os

Parfumer fortæller noget om os

7. juni 2019 Slået fra Af Redaktionen

Parfumer er for mange nærmest en identitet. Faktisk er det ofte så meget en del af vores person, at vi ikke er for gode til at prøve nye parfumer, hvis vi først har fundet en parfume vi identificerer os med. Dette gør sig især gældende hos mænd, som er meget tilbøjelige til at hænge fast ved den samme parfume over flere år, hvilket ligeledes gælder den deodorant der bruges.

Det skader ikke at prøve nyt, men det er bare svært at vende sig til en ny duft sådan uden videre, fordi den nuværende har jo fungeret fint, så hvorfor skifte?

Det kan også være, at du blot skal blive ved din nuværende parfume, men det handler meget om hvem du er som person. Nogle mennesker benytter en forskellig parfume efter gøremål, hvor der f.eks. benyttes en anden parfume til sport, som der gør til arbejdet, om end en helt tredje til festen i weekenderne. Andre (flertallet) holder fast ved den samme model, som benyttes til alle lejligheder og komsammener.

Sådan finder du den bedste parfume

Vi kender alle en vi synes dufter super godt, men vi har måske ikke lige taget os sammen til at spørge hvilken parfume personen bruger. Dette skyldes formentlig flere ting, for det første er det de færreste som synes at det er super fedt at spørge en person om man må få at vide hvilken parfume de bruger så man selv kan gå hjem at købe den.

Dernæst er vi mange der ønsker at have en individuel duft, vi ønsker ikke at dufte helt som en anden. Men bør det ikke være helt okay at spørge en anden person hvilken parfume de bruger? Det er jo trods alt et stort kompliment at spørge om personens parfume. Men en parfume siger også bare meget om en ens personlighed, så du får derfor nedenfor en masse tips & tricks til at finde din egen parfume.

Find din personlige duft

At finde ens personlige duft er ikke bare lige sådan, for først og fremmest skal man jo kende sig selv og hvad man står for. Tit afspejler ens valg af parfume det sted man er i livet. Teenageren har den samme parfume som de andre i klassen, oftest er det en parfume der er ganske frisk og hvis den kunne tale ville den sige her kommer jeg.

Er du lidt ældre og måske i gang med en uddannelse skal du til at se dig om efter en mere personlig parfume en der fortæller lidt om hvem du er personligt. Du er måske personen der er super sporty, medlem i fitness og løber flere gange om ugen, så skal du naturligvis have en frisk parfume. Uanset hvem du er kan du finde den helt rette parfume hos NiceHair.dk husk at benytte en Nicehair rabatkode for at spare mange penge.