Gode råd til dig med ti tommelfingre

Gode råd til dig med ti tommelfingre

6. juni 2019 Slået fra Af Redaktionen

Åh nej! Det trækker ved vinduet, og vaskemaskinen er gået i stykker. Du sukker dybt og har ingen anelse om, hvordan du kan fikse det. Måske sidder din kæreste og ruller med øjnene over de ti tommelfingre, som er groet fast på dine hænder. Men du kan jo ikke gøre for det, vel? Bare rolig, der er hjælp at hente! Ingen mennesker kan alt, men er heller ikke nødvendigt. Vi kan hjælpe hinanden. Der er nemlig nogle, som har hænderne skruet helt anderledes på, end dig, og det skal du benytte dig af.

Gode råd til optimering af boligen

1. Få styr på isoleringen! God isolering er vigtig for indeklimaet og har også meget at skulle have sagt i forhold til din varmeregning. Hulmursisolering af din bolig kan være den type isolering, der er brug for.

2. Pas godt på dine ting! Vedligeholdelse er guld værd. Det giver eksempelvis dine hårde hvidevarer en længere levetid. Husk at afkalke diverse maskiner. Og jo, det kan du godt finde ud af. Søg på google, hvis du går i panik.

3. Gør rent ofte. Skrub løs i toilettet, sørg for at holde orden, vask gulvet jævnligt og tør armaturer og borde over med en karklud hver eneste dag. På den måde undgår du indgroet snavs, kalk og aflejringer, som på sigt kan være svære at fjerne.

4. Vær frygtløs! Tag imod de udfordringer, der må komme. Du vil lære nyt hele tiden og forundres over, hvor let det kan være. En sikring er slet ikke så slem at skifte, når du lige har prøvet det en enkelt gang. Et stoppet toilet kan også godt fikses uden store kvaler.

5. Skam dig ikke over at have brug for professionel hjælp! Til større opgaver, såsom isolering, sammenbrudte maskiner eller problemer med utætheder er det oftest helt nødvendigt at få hjælp fra professionelle.