Sådan får du motion tilbage i en travl hverdag

Sådan får du motion tilbage i en travl hverdag

24. juni 2019 Slået fra Af Redaktionen

Det er ikke altid let at opretholde en sund livsstil i en travl hverdag, hvor der konstant stilles krav. Sundhedsrådene kan desuden virker så uoverskuelige, at man på forhånd kan fristes til at give op. På nogle punkter er det bare ikke muligt at nå alting. Men faktisk behøver en sund hverdag med den rette mængde af bevægelse ikke være hverken uopnåelig eller uoverskuelig på trods af travlhed.

En skridttæller kan være vejen frem

Et af sundhedsrådene lyder på, at en voksen person skal gå omtrent 10.000 skridt om dagen for at opretholde en sund livsstil med den fornødne mængde af bevægelse. Det kan måske lyde af meget, men der findes mange smarte tricks til at få lidt ekstra skridt ind i hverdagen, så du snart vil se forbedringer. Nedenfor kan du se nogle af de tricks, man kan benytte sig af, for at få taget flere skridt i hverdagen.

  • Hvis det er muligt, kan du vælge af og til at tage cyklen frem for bilen. Hvis ikke kan du ligeledes få flere skridt ind i din hverdag ved at parkere i en lidt fjernere ende af parkeringspladsen: Det tager ikke meget ekstra tid, men kan give meget på skridttællingskontoen.

  • Små vaner kan betyde meget. Du kan for eksempel lave det til en rutine, at du løber lidt på stedet, hver gang du besøger toilettet. Det kan virke fjollet, men er en god og nem måde at få bevæget sig lidt ekstra på.

  • Ofte tager det lang tid at vente på en elevator, hvorfor det næsten kan være lige så hurtigt at gå. Desuden er det vildt sundt og kan være en glimrende fremgangsmåde.

Vil du forsøge dig med at implementere nogle af disse tricks i din hverdag, kræver det naturligvis en skridttæller. Du kan blandt andet findes inspiration til dette med denne test af skridttæller.