Sådan vælger du det rigtige rejseudstyr

Sådan vælger du det rigtige rejseudstyr

17. februar 2020 Slået fra Af Redaktionen

Vi elsker alle at rejse, danskerne er generelt rigtigt gode til det. 91 % af den danske befolkning rejser hvert år, men når vi er så gode til at rejse, bør vi også prioritere vores rejseudstyr. Om det er den årlige biltur til grænsebutikkerne, camping med familien eller en charterrejse til Florida, er godt rejseudstyr med til at gøre rejsen nemmere og mere komfortabel.

Vid hvad du gerne vil have i dit rejseudstyr

Der er forskellige faktorer, når det kommer til rejseudstyr. Først og fremmest størrelsen: En god huskeregel er, at jo længere rejsen er, jo større skal tasken være. Udlandsrejser er et godt sted at benytte en kuffert ideelt med hjul for komfort, da det gør kufferten nemmere at transportere til og fra lufthavn og hotel. Er det et kortere besøg, kan man i stedet benytte rejsetasker eller kabinekufferter, da disse kan gå som håndbagage, og du kan spare mange penge, der altid kan gå til shopping budgettet.

Er det forretningsrejsen, du skal købe gear til, er det en god ide at vælge en taske med mange lommer foran. På den måde kan du have pas, pung og andre vigtige ejendele lige ved hånden. Rejser du som turist, er det en god ide med en bæltetaske, hvor alle personlige ejendele er samlet på et sted. Placeringen af bæltetasken gør også, at man nemmere undgår lommetyve. Hvorimod rygsækken med lynlås bagpå er et nemmere mål. En bæltetaske er også ideel, hvis man rejser med børn.

Til sidst er der stil. De fleste foretrækker måske bare en klassisk sort taske, men jo mere distinkt stil, jo nemmere at finde. Hvis du beslutter dig for et enkelt design og skal på flyrejse, kan du binde en bestemt farve snor omkring håndtaget eller lynlåsene på tasken, derved er sandsynligheden for at finde din taske, hvis den skulle mangle også større.