Skal du bruge en minilæsser til dit næste byggeprojekt?

Skal du bruge en minilæsser til dit næste byggeprojekt?

16. juli 2020 Slået fra Af Redaktionen

Der er mange forskellige byggeprojekter, hvor en minilæsser kan aflaste én fra en stor del af arbejdsbyrden. Skal du bruge en minilæsser til dit næste projekt? Læs lidt mere om den spændende entreprenørmaskine herunder.

Hvad bruger man minilæssere til?

En minilæsser er en entreprenørmaskine, der er skabt til at afhjælpe mennesker i udførelsen af overbelastende arbejde. Der er jo trods alt meget slags arbejder, der kræver mere fysisk kapacitet, end mennesket besidder. Derfor er det heldigt, at vi kan få assistance af diverse tekniske redskaber og maskiner. Der er ikke én bestemt opgave, der beskriver en minilæssers arbejde. De kan udføre mange forskellige slags arbejder, der kræver, at noget tungt skal flyttes.

“Mini” giver stor bevægelsesfrihed

Minilæsser indeholder (intuitivt nok) “mini” i ordet grundet maskinens størrelse. “Mini” bliver naturligvis her et relativt begreb, men “mini” er den altså i forhold til mange alternative løftemaskiner. Fordelen er åbenlys: Med en mindre maskine får man større bevægelsesfrihed – en minilæsser vil derfor typisk kunne klare løfteopgaver på små arealer, som større entreprenørmaskiner ville have problemer med. Minilæssere er fx særligt populære i landbruget, fordi landmanden har mulighed for at køre minilæssere indenfor på landbruget, hvor han fx bruger den til at transportere foder til dyrene – eller halmballer. En minilæsser kan også være en fordel, hvis man skal arbejde på et underlag, der ikke kan klare for meget tyngde.

Andre fordele ved leje af minilæsser

En dejlig fordel ved minilæssere er, at de er døje i drift. De er slidstærke, fordi de er stærke og robuste maskiner, der skal kunne holde til tungt arbejde. Det er de naturligvis lavet efter. En minilæsser har desuden lave driftsomkostninger, så du skal ikke medregne en stor udgift i din brug af den. Derudover tillader minilæssernes robusthed, at deres gensalgsværdi er høj – dvs. selv hvis du vælger at investere i en brugt minilæsser, vil du få én af god kvalitet – forudindtaget at du går til en god forhandler, naturligvis. Det samme kan faktisk siges om de fleste entreprenørmaskiner. Måske du også leder efter andre entreprenørmaskiner til dit projekt? Se det store udvalg af entreprenørmaskiner her.