Spar penge – Vælg den rigtige håndværker

15. november 2019 Slået fra Af Redaktionen

Du har brug for håndværkerhjælp og googler eller spørger venner. Mange gange er det tilfældighedernes spil hvilken håndværker du vælger. Kunne det ikke være dejligt at finde den rigtige håndværker fra start.

Hvordan finder jeg en god håndværker?

Det er en god ide at starte sin søgning ved at gå lidt mere struktureret til værks. Gå ind på de forskellige håndværkerportaler, der anmelder danske håndværkere og byggefirmaer. Det kan i nogle tilfælde være en god idé at vælge en lokal håndværker, da disse ofte er mere kvalitetsbevidste. Fx murer Kolding kunne være ét af mange eksempler. Lokale håndværkere lever ofte af deres gode ry og omdømme, så vælger du en lokal håndværker r der chance for at få godt håndværk og god kvalitet. Er der brug for sparring undervejs kan det være trygt at vide håndværkeren er beliggende lige i nærheden. Giv dig selv tid til at finde det rigtige match fra start. Så slipper du for uheldige overraskelser når først arbejdet er i gang. Om det blot er en væg i stuen du gerne vil have pudset eller en ny garage i forlængelse af huset. Husk at undersøg dine muligheder for håndværkertilskud, hvilket kan spare dig for yderlige penge.

Få styr på større byggeprojekter

Står du og skal have ordnet en større byggeopgave eller en totalentreprise kan det være en god idé at undersøge hvilke større håndværkervirksomheder der findes i Danmark. Start med at overvej om du helst vil have en lokal håndværker til at udføre opgaven eller et landsdækkende byggefirma. Sørg for at undersøge om firmaet har afdelinger i flere byer, hvor mange år de har eksisteret, om der er et fotogalleri på deres hjemmeside eller anbefalinger fra andre kunder. Har du gjort dig nogle tanker om nybyggeri, nyt tag eller renovering af din eksisterende bolig, så er det find en murer eller en kvalitetstømrer der kan give dig professionel råd og vejledning om hele byggeriet, så du oplever en tryg byggefase og sikrer dig, at du finder den håndværker der passer til din byggeopgave. Du kan glæde dig over det gode resultat. I nogle tilfælde kan den løbende vedligeholdelse eller helt store renovering medvirke til en positiv værdiforøgelse af din bolig.