3 gode grunde til at benytte en ekstern revisor

3 gode grunde til at benytte en ekstern revisor

13. februar 2019 0 Af Redaktionen

Skat- og årsregnskaber, lønregnskaber, momsregnskaber, selvangivelser, bogføring og debitor- og kreditorstyring er en stor del af en virksomhed, uanset om man ønsker det eller ej. Det er det, der sørger for at virksomheden overhovedet eksisterer i første omgang. Det er derfor noget, der skal tages seriøst og det skal styres af nogen, der rent faktisk forstår sig på det og de programmer, der benyttes i denne sammenhæng. Det skal ikke være en eftertanke.

Her har vi samlet tre rigtig gode grunde til at benytte sig af ekstern revisor i København til styring af hele virksomhedens økonomi.

1. En revisor har en bred vifte af kompetencer inden for økonomi

En revisor har en bred vifte af kompetencer inden for alle opgaver inden for økonomistyring og kender til alle de gængse programmer og systemer, der bliver brugt i det danske erhvervsliv. En revisor kan derfor overtage alle økonomiopgaver i virksomheden og du kan så slippe for at have en fuldtidsansat til at gøre præcis det samme. Det gør at du sparer penge, men samtidig får ordnet hele din økonomi.

2. En revisor samarbejder med dig omkring din virksomheds økonomi

En revisor kan ikke bare hjælpe dig med at holde styr på alle facetter af din økonomi og for eksempel sørge for lønregnskaber og lignende. En revisor kan i høj grad også hjælpe dig med at få et overblik over din virksomheds økonomiske situation, så du ved, hvad du har. Det kan hjælpe dig med at lave et fornuftigt budget, så du undgår overforbrug.

3. En revisor kan hjælpe dig med at forbedre din økonomiske situation

En revisor kan med sit indblik i din økonomiske situation ikke kun give dig et overblik. En revisor kan også hjælpe dig med at undersøge, hvordan dine omkostninger kan forbedres, om din indkøbsstruktur kunne være mere hensigtsmæssig eller om du på andre måder kan forbedre din bundlinje ved at justere på nogle smart måder. En ekstern revisor kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din virksomhed – uden at du skal investere i en ny medarbejder.