Undgå indbrud når du sælger hus

Undgå indbrud når du sælger hus

18. marts 2020 Slået fra Af Redaktionen

Rigtig mange danskere bliver hvert år udsat for indbrud i deres hjem. Hvis du har din bolig til salg, skal du være særligt opmærksom på indbrudstyve. Det er nemlig ikke kun potentielle købere, der sidder og kigger med på diverse boligannoncer. Det gør tyvene også. Derfor kan de også se alt, hvad du har i dit hjem.

Gem dine dyre ting væk

Når din bolig skal sælges, skal der tages billeder af den til en boligannonce. Her vil du selvfølgelig gerne vise din bolig frem fra sin bedste side, så det øger chancen for et salg. Dog skal du altid huske på, at tyvene kigger med. Derfor kan det være en rigtig god idé, hvis du pakker dine dyre ting væk. Det er nemlig den slags ting, der vækker interesse hos tyvene. Før der skal tages billeder, kan du tage en runde i din bolig og sætte dig i tyvens position. Er der noget, der vækker synderligt interesse?

Øg sikkerheden og hold tyvene væk

Generelt er det sådan, at du holder tyvene langt bedre væk, hvis du sikrer din bolig bedst muligt. Det gælder hvad enten den er til salg eller ej. Hvis tyven kan se, at din bolig er godt sikret, vil det også skræmme vedkommende væk. F.eks. er det rigtig effektivt med en tyverialarm og videoovervågning.

Det helt samme gælder, hvis du ejer en virksomhed. Virksomheder vil nemlig også altid være i stor fare for indbrud. Derfor er det vigtigt, at du sikrer din virksomhed med både tyverialarm og overvågning.

Hvis du vil gøre noget ekstra for at holde tyven væk, kan du vælge at skilte med dine sikkerhedssystemer. Det kan du gøre ved f.eks. at have advarselsklistermærker på dine døre og vinduer. Det gør nemlig, at tyven bliver opmærksom på, at du faktisk har sikret din bolig og/eller virksomhed rigtig godt.