Gode tips til indretning af et stort fælleskontor

Gode tips til indretning af et stort fælleskontor

16. marts 2020 Slået fra Af Redaktionen

Det er aldrig ligegyldigt, hvordan et stort fælleskontor er indrettet. Hvis alle skal kunne koncentrere sig samt få noget ud af deres arbejdsdag, er der nødt til at blive tænkt lidt ekstra over indretningen.

Hvis du står for at skulle indrette et fælleskontor, kan du få nogle tips til det her.

Del lokalet op

Først og fremmest er det en rigtig god idé at dele kontoret op på en eller anden måde. Hvis der skal kunne føres samtaler og telefonopkald rundt omkring, kan det tage rigtig meget af støjen, hvis kontoret bliver delt op. Det kan gøres ved hjælp af små skillevægge mellem hver kontorplads eller en anden form for rumdelere. Det er ikke rart for nogle, hvis støjniveauet er rigtig højt.

Vælg den helt rette belysning

At vælge den rette belysning er vigtigt på alle kontorer, men når der er tale om et rigtig stort lokale, kan det godt være sværere at finde nogle passende lamper. Hvis du får hjælp af en gørtler, kan han/hun hjælpe dig med at finde den helt rette belysning til et stort lokale. Når du gør brug af en gørtler, kan han/hun samtidig sørge for at belysningen bliver æstetisk flot og passer perfekt til kontoret.

Når der bliver gjort lidt ekstra ud af valget af lamper, så de komplimenterer rummets udtryk, vil det også virke mere inspirerende for dem, som skal arbejde på kontoret.

Gå ikke ned på stemning og liv

Der skal arbejdes seriøst på kontoret, men derfor behøver indretningen ikke være kedelig. Den skal gerne være motiverende og indbydende, så folk får lyst til at arbejde. Det kan du sørge for ved f.eks. at gøre større brug af farver i form af billeder på væggene, vaser, tæpper m.m. Desuden vil det gøre rigtig meget for rummet, hvis du pynter op med grønne planter også.