Sådan sparer du penge på vedligehold af dine udendørsarealer

Sådan sparer du penge på vedligehold af dine udendørsarealer

18. marts 2020 Slået fra Af Redaktionen

En ting er at et hus jævnligt er nødt til at blive vedligeholdt, for ikke at komme til at se gammelt og slidt ud. Men dette er ikke det eneste som jævnligt er nødt til at blive renset og vedligeholdt, også alle dine udendørsarealer skal passes og plejes. Dette kan være en decideret nødvendighed, for at undgå at din kloak stopper, eller det kan være at skønhedsmæssige grunde. Uanset hvad er det rart at kunne spare penge, især når du selv kan klare eller forebygge det meste.

Køb din egen højtryksrenser

Med tiden vil der begynde at vokse alger, mos og andet uønsket vækst på dine havemøbler og din terrasse. Her kan en mulighed være jævnligt at betale en for at komme ud og rense alle disse ting, men det kan hurtigt løbe op, og blive dyrt. Derfor kan du spare en del penge ved at købe din egen højtryksrenser, idet du nu selv kan udføre samme arbejde. Alternativt kan du også forhøre dig i din omgangskreds, om der skulle være en ven eller et familiemedlem, som ligger inde med en højtryksrenser du kan låne eller leje for en lille skilling, i nogle dage.

Har du en tagbrønd bør du investere i en trådkugle

Nogle mennesker har en tagbrønd installeret ved enden af deres tagrender, dette kan være ret smart. Dog kan der hurtigt påstå en del problemer, idet det desværre typisk også er her blade, sand, grene og andet slam samles. Dette medføre at din kloak med tiden kan blive stoppet, og det her vil være nødvendigt at få en VVSér ud, for at fjerne proppen. For at undgå dette er det vigtigt at du jævnligt renser tagbrønden, herudover kan du også forebygge en tilstopning yderligere ved at installere en trådkugle, som forhindre at blade og kviste kommer ned i brønden.