Alt du skal vide om at drive egen café
21. januar 2019Går du med en drøm i maven om at starte din egen café, så er der en masse overvejelser, du bør gøre dig først. Vil du for eksempel bygge dit eget sted fra bunden eller købe en allerede eksisterende café? Skal det være et stort sted med en hel menu og lange åbningstider eller blot en lille oase, hvor man kan drikke sin eftermiddagskaffe? Ja, listen er lang, men herunder kan du læse fire finpudsede tips til at drive en succesfuld café.
4 råd til en succesfuld café
- Få styr på økonomien
Det er måske det mest banale, men også det mest vigtige råd, da dårlig økonomi er den største grund til at caféejere må lukke. Det er derfor en god idé at være ret pessimistisk omkring, hvor mange penge, man kommer til at bruge. Det er nemlig essentielt at lave et budget, hvor der er rum til at betale uforudsete udgifter – for dem kommer der snadsynligvis mange af! - Gør det nemt for dine ansatte
Hvis caféen skal køre på skinner, så er det yderst væsentligt, at personalet har de rette omstændigheder til at udføre et hurtigt og godt stykke arbejde. Du kan for eksempel alliere dig med Cruch IT, der er eksperter inden for restaurant ordering systems. Det er et system, der gør det lettere for de ansatte at lave korrekte bestillinger og betjening. Hvis du vil vide mere, så læs her om Crunch IT. - Tænk uden for boksen
Vil du have succes med din café, så er det en god idé at være lidt nytænkende. Det er en god måde at skabe og fastholde interessen hos kunderne. Og hvis en idé ikke virker, så drop den hurtigt og find på noget nyt! - Husk kunderne
Det er altid rart at komme et sted, hvor man føler sig værdsat og speciel. Derfor er det altid en god idé at huske ansigterne på stamkunderne.