Bliv hjemme i vinterferien og spar pengene

Bliv hjemme i vinterferien og spar pengene

22. januar 2019 0 Af Redaktionen

Børnenes vinterferie står snart for døren. Det kan være et stort pres, hvis man som forældre føler, at man skal gøre noget helt særligt og planlægge en stor skitur for børnene eller lignende. Men der er masser af aktiviteter herhjemme, der ikke kræver den helt store indsats i forhold til planlægning eller økonomi.

3 hyggelige aktiviteter for hele familien

  1. Tag en tur på en restaurant.
    Hvis du gerne vil give familien en mindeværdig aften midt i vinterens mørke og kulde, så kan man for eksempel tage på et hyggeligt restaurantbesøg. Mange restauranter kører ofte særlige priser i vinterferien. Leder du efter restaurant Næstved, så besøg for eksempel Restaurant Ilden, der specialiserer sig i grillbuffet. Så kan familien drømme sig væk til sommerens grillaftener, og det tager ikke lang tid at vælge og vente på maden, for der er allerede serveret i buffeten, når I ankommer. Brug tiden på at smage nogle nye ting og lad samtalen flyde uden stress og jag. Læs mere her om Restaurant Ilden.
  2. Vær kreative.
    Har du og børnene en hel dag, der skal fyldes ud med lidt sjov, så kan det måske være fedt at lave noget kreativt sammen. Find alt det karton, papir, blyanter, maling, glimmer og lim, der er i huset frem og slå jer løs. Man kan for eksempel pynte lidt op til vinterferien og lave vinterrelaterede dekorationer eller bare hyggelige tegninger til en mappe, som børnene kan kigge i, når de er lidt ældre. Det er en god måde at være sammen med hinanden på, da man kan give inspiration og nye idéer til et kreativt projekt.
  3. En tur i hjemmebiografen.
    Find alle husets tæpper og puder og gør det megahyggeligt inde i stuen foran tv’et. Brug dagen på at blande lidt slik, lave popcorn og snakke om, hvilken film familien skal se om aftenen. Det er en god måde at skabe lidt spænding til en begivenhed.