De flyvende superbørn virker umenneskelige, men bag kulissen gemmer sig et kæmpe stykke arbejde

De flyvende superbørn virker umenneskelige, men bag kulissen gemmer sig et kæmpe stykke arbejde

30. marts 2020 Slået fra Af Redaktionen

Ligesom Ronaldo og Messi af og til virker umenneskelige, kan man tænke det præcist samme om børnene fra Flying SuperKids. De er fantastiske, når de flyver afsted i nogle meget høje meter. Showet er storslået, og både børn såvel voksne rundt omkring i hele verden er mere end betaget af de dygtige børn.

 

Det kan Lone Godbersen i allerhøjeste grad også sætter streg under. Hun har nemlig at gøre med børnene til dagligt sammen med sin mand. Her rejser de hele verden rundt, hvor et utal af lande får lov til at opleve de højtflyvende børn. Én ting er dog selv showet, men noget helt andet er hvad der ligger og gemmer sig bag kulisserne. Man kommer nok ikke udenom, at motivation, dedikation, hård træning og ikke mindst en stor bunke disciplin er dagligdag.

 

Man bliver ikke en del af SuperKids ved at spille Sims eller Fortnite flere timer hver dag

Mange børn nu til dags elsker at bruge deres fritid på at spille diverse online spil. Intet galt med det da det sådan set er fantastisk. Mange undersøgelser har også vist, at kriminalitet ved unge falder, fordi børnene bruger flere og flere timer i den digitale verden. Dog er én ting sikker: Hvis du vil blive et superbarn, kræver det at du bruger din krop på en helt anden måde end du gør, når du sidder med en mus eller lignende.

 

Her kræves det af dig, at du bruger din krop fysisk på en langt mere udfordrende måde, end det man oplever til almindelig idræt. Derfor kræver det også øvelse, og ikke mindst øvelse for at komme op på det niveau. Man kan sige, at alle aspekterne skal være på plads før det hele går op i en højere enhed.

 

Kravene er høje til SuperKids, men når først man ser resultatet af sit hårde arbejde, er det det hele værd

Hver dag skal børnene træne. Disciplinen og motivationen skal være ultra høj. Kosten skal sidde i skabet, og der skal soves nok. Det lyder næsten som en militærlejr, men det er altså børnene selv, som vælger den udfordrende hverdag. De vil nemlig være det bedste, hvilket kræver noget helt, helt særligt.

 

Heldigvis er der ét stort mål, som driver dem mere end noget andet. Når de først mærker suset i publikums maver, vil man gerne opleve mere og blive endnu bedre.