Det skal du lave i efterårsferien med din familie

Det skal du lave i efterårsferien med din familie

25. september 2019 Slået fra Af Redaktionen

Sommeren i Danmark er blevet overtaget af efteråret, hvilket også vil sige, at efterårsferien nærmer sig for dem, der er så heldige at have sådan en. Hvis du skal holde efterårsferie med din familie, er det ved at være på tide at finde ud af, hvad I skal lave sammen.

Tag på bilferie

Hvis I er klar på at komme ud og se en masse ting sammen, og bruge rigtig mange timer i fællesskab, er en god løsning at tage på bilferie sammen. Her får I mulighed for at opleve en masse. I bestemmer helt selv, hvor I har lyst til at køre hen. Inden sådan en tur, kan det være en god idé at besøge et professionelt autoværksted, så I er sikre på, at jeres bil er klar på en så lang køretur.

Hold ferie derhjemme

Hvis ikke I er i humør til at skulle ud en hel masse, kan I sagtens holde en hyggelig ferie derhjemme. I kan finde på forskellige ting at lave derhjemme. F.eks. kan I bruge en dag på at holde filmmaraton, hvor I fylder sofaen med dyner og drikker varm kakao. I kan bruge en dag på brætspil og tegning. Derudover kan I tage en tur i skoven og samle kastanjer til vindueskarmen derhjemme.

Tag sydpå

Hvis I gerne vil flygte lidt fra efteråret i Danmark, kan I tage en tur sydpå for at få noget sol og varme inden vinteren for alvor kommer. I kan bestille en charterrejse, hvis I gerne vil undgå selv at skulle planlægge en hel masse. Her skal I udelukkende tænke på at pakke jeres sommertøj og slappe af.

Hold ferie i sommerhus

En mulighed er også at køre en tur i sommerhus, hvor I kan slappe fuldstændig af foran pejsen og slænge jer i sofaen.