Din guide til den perfekte ravjagt

Din guide til den perfekte ravjagt

24. juni 2020 Slået fra Af Redaktionen

Nu er sommeren for alvor over os, og det betyder mange ture på stranden. Dem nyder de fleste godt af – men du kan faktisk bruge dem til mere end bare at bade. Det er nemlig muligt at finde rav, som er forstenet harpiks, og som du kan bruge til enormt mange ting. Her får du en lille guide til, hvordan du får den bedste ravjagt.

Find de rette redskaber

Det er ikke altid en let dans på roser, når man skal finde rav. Det kan nemt resultere i timelange jagter, der ikke bærer frugt – men det sker næsten kun, når man ikke har de rette redskaber. Ja, der findes nemlig redskaber til at finde rav – og de er super lette at få fat på.

Du kan investere i disse lygter til rav, som ved hjælp af stråling kan belyse ravstykkerne på stranden. Gør ravjagten til en hyggelig nattetur, og vend hjem med kurven fuld!

Bestem dig for et mål

Det kan være en god idé at sætte sig et mål for, hvad du vil bruge dine ravstykker til. Skal det være pynt, smykker eller andre formål? Ved at vælge det, bliver det lettere at vælge mellem typer og mængder.

Hav det sjovt, mens du samler

Det kan være en enormt god idé at gøre dine ture hyggelige. Det kan du gøre ved at gøre en lille smule mere ud af dem. Du kan for eksempel tage din familie eller venner med ud og samle, eller tag mad med ud – kun fantasien sætter grænser. Hvis du laver ravstykkerne om til noget, kan du måske forsøge dig med at sælge det. Det vigtigste er egentlig, at du får en følelse af, at det du laver giver mening.