Få inspiration til at leve livet!

Få inspiration til at leve livet!

26. juni 2018 0 Af Redaktionen

Livet går afsted i lynets hast. Sådan er der formentligt mange af os der føler det. Livet er en stor ting som vi er blevet givet, og mange af os tager det nok for givet meget af tiden som vi jo er heldige nok til at opleve her på jorden. Derfor er det altid en god ide at stoppe op og læse et godt citat om livet som man eventuelt kan bruge til at lade sig inspirere af. Men hvad skal man egentlig benytte et sådan citat til at gøre med? Det er et rigtig godt spørgsmål! Livet er ingen dans på roser og jeg vil våge den påstand at der aldrig i historien er bare et menneske som er gået i gennem det uden at det har mødt modstand før eller siden. Det sker for alle mennesker og det som der skiller os ad er i mange henseender den måde vi vælger at håndtere det på og lade det påvirke os.

Lev livet som det skal leves!

Det er derfor en god ide at tage et sekund eller to til at læse siden i gennem som er ovenover. Det er derfor ikke til at sige hvad der vil ske hvis du prøver at læse et par af dem i gennem. De kommer allesammen fra folk som har været i gennem det lange liv før os, og som på en klog, finurlig, sjov og utraditionel måde har opsummeret en sandhed på en måde som gør at den er kort og nem at forstå. Et rigtig godt eksempel kommer fra en mand, som de fleste af os formentligt kender på den ene eller den anden måde:

Livet er som en cykel. For at holde balancen, bliver man nødt til at bevæge sig fremad.

Dette citat fortæller på en kort og sjov måde om hvordan man bør leve livet for at få mest muligt ud af det. Ligeledes har mange andre store tænkere formået at fortælle lignende ting på andre kloge måder, og der er bl.a. mænd som Mahatma Gandhi, Winston Churchill osv. der har haft rigtig mange gode citater gennem tiden.