Find den nyeste mode, men gør den til en del af din stil

Find den nyeste mode, men gør den til en del af din stil

22. juni 2020 Slået fra Af Redaktionen

Der findes noget, der hedder årets mode og sæsonernes mode. Nu begynder det jo at være mere på mode at gå i trompetbukser og sko med høj sål – og den skal gerne være så høj som overhovedet muligt. Men det er ikke altid lige nemt at finde rundt i, hvad der er på mode, og hvad der ikke er. Men noget, du kan gøre, er, at du tager et kig på det tøj, der trender lige for tiden, og hvis der er noget, du godt kan lide, bør du købe det. Du behøver jo ikke at have et helt sæt, men bare en top eller en underdel, du kan sætte sammen med din stil.

Modeverdenens cirkler

Inden for mode er der cirkler og mønstre, der går igen. Det er blandt andet det, du kan se, når du ser at trompetbukser og sko med høj sål på mode. Det er lige så stille mønsteret og cirklen fra 70’erne, der kommer igen. Sådan kan du se mønstrer, hvis du kigger tilbage gennem tidens mode. Den ændrer sig selvfølgelig fra gang til gang, men der er alligevel noget genkendeligt fra tidligere. Hvis du er nysgerrig på nytidens mode og trends, og gerne vil følge op på den, kan du kigge her på Leiberg.dk.

Kunsten at mikse mode og gøre det til en stil

Nogle folk elsker at mikse farver og former og kan på en eller anden måde altid se godt ud i det, selvom når du prøver det, ser det bare kikset ud. Dette er kunsten. Den kunst kan du nemt få, hvis du nogenlunde har en idé om, hvordan din stil er, og hvad nutidens trend er. Dernæst er det, at du finder ud af, hvilke beklædningsdele fra nutidens trend, der passer til din allerede eksisterende stil – og voilá! Kunsten at mikse mode.