Gør dit køkken til et samlingspunkt

Gør dit køkken til et samlingspunkt

15. oktober 2018 0 Af Redaktionen

Det er i dag blevet trendy at have barborde, som en del af indretningen i hjemmet. Bordene er både stilfulde og høje, hvorfor de passer godt ind i både køkken og stue. Derudover er de også gode, hvis du har sparsomt med plads, da de ikke fylder særlig meget, og derfor har en mindre bordflade. Dette kan også gøre et selskab mere intimt, da man sidder tæt sammen. Der er som regel plads til omkring fire personer alt afhængig af både længde og størrelse. Et barbord kan derfor være et godt samlingspunkt både til sociale sammenkomster, men også et samlingspunkt for familien, hvor børnene kan sidde og lave lektier, mens forældrene har godt gang i kødgryderne. De høje borde indbyder ligeledes til samtale og socialt samvær, også til professionelt brug. Et barbord kan derfor også være perfekt til en til en samtaler, og er for mange også gode i erhvervsmæssige sammenhænge.

Hvilke materialer har jeg mulighed for at vælge til mit barbord?

Ligesom så mange andre møbler og borde kan du også købe et barbord i forskellige materialer og designs. De fleste vælger træbordplader i materialerne eg, bøg, valnød, mahogni eller wenge. Det er altså materialer, hvor du kan vælge imellem både lyse og mørke farver, således du kan vælge netop den farve, som passer ind i dit hjem eller din virksomhed. Hvis du ønsker, at dit bord skal være i forlængelse af køkkenet er der mange der vælger et materiale i stål, da dette ofte er en køligere farve, og dermed ikke så fremtrædende.

Vedligeholdelse

Selvom man ville ønske, at dette kunne undgås, så skal disse borde, som så mange andre møbler, også vedligeholdes. Dette gælder specielt for bordene i træmaterialerne, da glas og væsker nemt kan efterlade de velkendte ringe på bordene. De skal derfor tørres godt og grundigt af efter brug.