Gør smilet større ved at spare penge på tandlægebesøget

Gør smilet større ved at spare penge på tandlægebesøget

18. januar 2019 0 Af Redaktionen

Der er ikke mange i den her verden, der ligefrem nyder at gå til tandlægen. Dog er det nogle gange en nødvendighed, og det kan tit ende med at blive en dyr affære, hvis der er tale om større behandlinger. Men hvad mange ikke ved er, at du rent faktisk kan forhandle prisen på din behandling med en tandlæge. Her får du nogle tips til, hvordan din tandlægeregning ikke får dig til at skære tænder.

Bor du i hovedstadsområdet og leder efter en tandklinik København, så kan du med fordel læse mere om billige tandlægebesøg her hos CityTandlæge.

4 trin til at få den rette pris hos tandlægen

 1. Find ud af, hvad du skal have lavet
  For at finde det rigtige prisleje for tandlægeregningen skal du vide præcist, hvad der skal laves. Det kan du finde ud af ved først at få en undersøgelse hos en tandlæge. Prisen for en undersøgelse er den samme hos alle tandlæger. Du kan få en kopi af din journal og røntgenfotografier, som du kan tage med dig videre.
 2. Få prisen på skrift
  Hvis det gælder større behandlinger, hvor egenbetalingen er over 2500 kr., så er tandlægen forpligtet til at give et tilbud på skrift. Det er smart, da du så kan tage det med hjem og undersøge om prisen er rimelig.
 3. Sammenlign prisen med andre tandlægers pris
  Tandlæger oplyser priserne på bestemte store behandlinger på sundhed.dk, hvor du kan sammenligne priserne. Find for eksempel tre andre tandlæger i dit område og sammenlign deres priser med din nuværende tandlæge.
 4. Spørg din tandlæge om et nyt tilbud
  Når du har fundet prislejet, så kan du ringe eller skrive til din tandlæge og forhandle en ny pris, hvis du har fundet en bedre pris et andet sted. Hvis din nuværende tandlæge afslår tilbuddet, kan du blot skifte til den, der tilbyder en bedre pris.