Homewear er blevet populært blandt danskerne

Homewear er blevet populært blandt danskerne

2. december 2017 0 Af Redaktionen

Det ligger i ordet, at homewear er tøjet, man har på derhjemme. Efter en lang, trættende dag er der brug for at slappe af og hygge, hvilket for flere og flere danskere vil sige, at man smider arbejdstøjet, når man kommer hjem og i stedet hopper i noget blødt og behageligt tøj. Det er vigtigt at tage sig tid til at hvile, og det er netop idéen bag homewear, at man med det afslappede tøj kan finde ro og finde sig selv.

Flere og flere danskere træder direkte ind i hyggetøjet, når de træder ind for døren efter at have arbejdet eller studeret. For mange er det rart at have noget blødt og behageligt tøj på, da det gør det nemmere at skifte fra arbejde til hjemme. Ikke mindst signalerer det også hygge, hvilket er karakteristisk for danskerne – især når vejret bliver koldere og dagene mørkere.

Homewear for alle

Alle har brug for at koble af og være sig selv uanset personlighed og beskæftigelse. Derfor er homewear heller ikke forbeholdt en bestemt type mennesker, men det er tværtimod et koncept for alle mennesker. Tøjet, der går under kategorien homewear, kan se meget forskellige ud – for nogle er det store sweatere og jogging bukser, for andre er det matchende sæt. Selvom homewear står for hygge og hjemlighed, er det dog ikke ensbetydende med, at det er stilløst eller grimt tøj.

Just A Girl, der forhandler lækkert bohemetøj og accessories til kvinder, sælger homewear, som er komfortabelt og pænt på én og samme tid. Om det er overdele, underdele eller sæt, man leder efter, har de hos Just A Girl sørget for, at det findes til stærke priser på webshoppen. Just A Girls bohemisk inspirerede stil er den perfekte platform for homewear konceptet, eftersom bohemestilen er karakteriseret ved afslappethed og det at afvige fra samfundsnormerne som bærende værdier. På samme måde er budskabet med homewear, at man træder ud af samfundsnormerne og i stedet er sit afslappede selv.

Homewear som gave

Som sagt er homewear for alle og er derfor også en oplagt gavemulighed, som julen nærmer sig. Om det er mor, søster, kæreste eller veninde, man ønsker at forkæle med lækkert homewear, er et gavekort til Just A Girl den perfekte mulighed for at indløse ønsket om at finde det helt rigtige homewear. Det kan være svært at finde den rigtige størrelse og stil, når man køber tøj til andre, og her kommer gavekortet til sin ret, da man nemlig sikrer sig, at modtageren finder det, hun bedst kan lide og har mest brug for. Just A Girl har gjort det nemt at lave et gavekort – man kan vælge et af de angivne beløb på webshoppen eller selv angive beløbets størrelse, som derefter ligges i kurven og således er klar til betaling.

Se udvalget af homewear og bestil et gavekort via webshoppen.