Hvad er Bitcoin Cash?

Hvad er Bitcoin Cash?

22. april 2018 0 Af Redaktionen

Du er sikkert bekendt med, hvad Bitcoin er, men har du nogensinde hørt om Bitcoin Cash? Hvis ikke det er tilfældet, eller hvis blot du ønsker at finde ud af mere om det. Så læs med her.

Bitcoin eller Bitcoin Cash?

Markedet inden for Bitcoin har oplevet en enorm vækst inden for den sidste tid, og faktisk tyder alt på, at Bitcoins stormer frem med en sådan fart, at dennes værdi er blevet helt op til tredoblet siden 2017.

Bitcoin er en digital valuta, som kan bruges på samme måde som traditionelle transaktioner. Bitcoins kan således bruges til at betale diverse ’ting’ med, og derudover kan de også opbevares, hvorved en værdimængde øges.

Bitcoins handles på børser, og det betyder, at der ikke er nogen specifik organisation, der bestemmer over Bitcoin, og derfor er der ej heller risiko for, at den pludselig kan blive lukket ned. Det er således det herskende udbud og den enorme efterspørgsel, der afgør, hvilken pris en Bitcoin besidder.

Bitcoin Cash er en afløber til den traditionelle Bitcoin. Bitcoin Cash er derved også en selvstændig kryptovaluta. Og på nogle punkter forbedrer Bitcoin Cash nogle af de ting, som i løbet af tiden er blevet kritiseret ved den traditionelle Bitcoin. Det betyder, at transaktioner er blevet gjort hurtigere og dermed også mere effektive. Og dermed er Bitcoin Cash måske mere velegnet til privat og dagligdags brug.

Formålet med Bitcoin Cash er således det samme som ved den traditionelle Bitcoin – at sende og overføre på en nem og enkel måde mellem parter måske på tværs af hele verden uden en tredjeparts indblanding. Det være sig for eksempel en bank.

Bitcoin Cash som en spændende investeringsmulighed

Ønsker du at få mere viden og information om Bitcoin og Bitcoin Cash og derved blive yderligere oplyst om de mange fordele, som forefindes ved den digitale valuta for eksempel i forhold til investering? Så er der heldigvis masser af hjælp og kyndig vejledning at hente. Lad dig inspirere af den nye Bitcoin Cash og find ud af, hvordan du kan bruge den nye digitale valuta i din dagligdag.