Hvad er Executive rekruttering?

Hvad er Executive rekruttering?

19. november 2018 0 Af Redaktionen

For næsten alle typer virksomheder er rekruttering en yderst afgørende proces. En god rekrutteringsproces kan finde og sammensætte det helt rette hold af medarbejdere, hvilket ofte kan være afgørende for virksomhedens fremtidige succes. Herunder kan du blive klogere på executive rekruttering, og hvordan hele dette forløb kan hjælpe virksomhed.

Executive search forløb fra start til slut

I et Executive Search forløb bliver alle led i en rekrutteringsproces afdækket. Virksomheden vil løbende modtage rapporter, når man skridt for skrift kommer den potentielle kandidat nærmere.

Indledningsvist

Her udføres en intensiv søgning, hvor mulige kandidater identificeres. Kandidaterne drøftes og identificeres i forhold til den ønskede profil og personlighed. Alle parter er løbende med i processen.

Interview og præsentation

De bedst egnede kandidater bliver kaldt til et personligt interview. De kandidater, som fagligt og personligt matcher profilen bedst, vil ofte blive tilbudt et møde med den ansættende leder fra virksomheden. Herefter foretages typisk nogle test på de kandidater, parterne i samarbejde har valgt til videre dialog.

Den videre dialog

De bedst egnede kandidater fortsætter i videre dialog, hvor kandidaternes motiv, motivation og overvejelser siden sidste interview afdækkes. Kandidaten vil også få lov til at spørge yderligere ind til jobbet, lederen, organisationen osv.

Afsluttende manøvrer og opfølgning

Når den rette kandidat til sidst er valgt, indhentes referencer på denne. Hvis alle parter er tilfredse, fortsættes kontraktforhandlingerne. Herefter tilbydes to-tre opfølgningsmøder indenfor de første 12 måneders ansættelse – hvis parterne ønsker det.

Executive rekruttering til din virksomhed

Executive rekruttering kan være et stort og vigtigt skridt for din virksomheds fremtidige succes. Hos bnri.dk er de vant til at være frontløbere på executive rekruttering for både nationale og internationale virksomheder. Få hjælp af deres erfarne coaches og vær med til at sikre, at din virksomhed får de helt rigtige medarbejdere.