Hvad kendetegner en energirenovering?

Hvad kendetegner en energirenovering?

18. februar 2018 0 Af Redaktionen

En energirenovering kan være mange ting. De har dog alle det tilfælles, at de handler om at energioptimere din bolig. Det betyder, at de kan sikre en god besparelse på din varmeregning år efter år. Det er vigtigt, at det er noget, du har fokus på, hvis du ønsker at fremtidssikre din bolig, hæver dens værdi og samtidig også mindske din varmeregning. Det er dig selv om boligejer, der er den vigtigste aktør i forbindelse med sætte gang i mere energivenlige private boliger.

renovering

Som der også er givet udtryk for ovenfor, så er energirenovering et vigtigt parameter i forhold til at fremtidssikre din bolig. Det er ikke blot noget, der gør sig gældende i forhold til værdien af din bolig, da den er langt mere attraktiv i forbindelse med et eventuelt salg, hvis den er energivenlig. Det skal selvfølgelig understreges, at der – som tidligere – nævnt findes rigtig mange forskellige typer af energirenoveringer, men de adskiller sig på mange forskellige punkter.

De skaber alle besparelser på din varme- og strømregning

Vælger du at energirenovere din bolig, så er du også sikret, at det er noget, der vil give markante besparelser på både din varme- og strømregning. Hvis du f.eks. vælger at fokusere på diverse typer af isolering, så er det primært din varmeregning, det kan mærkes på. Hvis du i stedet vælger at installere solceller på taget af din bolig, så kan det resultere i store besparelser på din strømregning, fordi du skaber din energi på anderledes vis via solens stråler.

Det anbefales på kraftigste vis, at du altid tænker energirenoveringer ind i dine øvrige byggeprojekter. Det er nemlig oplagt, at du f.eks. vælger at isolere loft og tag, hvis du i forvejen har planer om, at lægge nyt tag. I samme ombæring er det også oplagt, at du vælger energivinduer, hvis du vil skifte boligens vinduer.

Ønsker du hjælp til en energirenovering, kan du blandt få hjælp fra Tømrermester Magnus Bjerre, som er en erfaren tømrer Viby, der kan hjælpe dig med at tage hånd om en række forskelligartede opgaver indenfor energirenovering.