Kender du til ABA?

Kender du til ABA?

12. april 2019 Slået fra Af Redaktionen

Der er ikke noget, der er værre end at frygte for sit hjem og sin virksomhed hver nat, når man går i seng. Men ikke desto mindre så er det noget, som der er mange der oplever, og det kan ganske enkelt skyldes, at de ikke har nogen form for brandalarmer eller røgalarmer, der kan advare dem, hvis der pludselig skulle udvikle sig røg. Hvis det sker, er der nemlig slet ingen, der er klar til at gribe ind og få kontaktet alarmcentralen i tide. Og det er netop derfor, at det er en fordel, hvis du kender til ABA-systemerne, og dem der kan hjælpe dig med at få dem installeret og gjort klar til brug.

Slut med at være bekymret

ABA er et sikkerhedssystem, som du kan få installeret. Det er et brandalarmsystem med en central, der altid har en nødstrømforsyning. ABA-anlægget afgiver derfor selv alarm til brandvæsnet, når det af doktorerne opfanges, at der er brand i en bygning. På den måde kan man både som for eksempel privatperson og virksomhed bekymre sig om andre ting. Det letter en stor byrde, og det gør, at man ikke skal gå og være bekymret unødvendigt. Man skal blot stole på ABA-systemet, og så kan man være sikker på, at man nok skal blive alarmeret, hvis der skulle ske et uheld.

God sikkerhed

Vil du vide mere om ABA? Så tag et kig på Leletric, der har stor erfaring og ekspertise inden for ABA-systemerne i især Farum og København. Det betyder, at du her kan finde dig en autoriseret forhandler, der kan klare alle former for sikkerhedsopgaver i hele København og også i området omkring Farum. Her tilbydes der diverse løsninger inden for brandalarmering som for eksempel ABA, men også inden for branddørslukning, således du altid kan sikre dit hjem eller din virksomhed i tilfælde af brand.