Lyt til dig selv og din krop

Lyt til dig selv og din krop

30. april 2020 Slået fra Af Redaktionen

Det vil for nogle lyde mystisk, men faktisk er det en rigtig god ting, hvis du bliver bedre til at lytte til dig selv og din krop. Hvis ikke du gør det, risikerer du nemlig at komme ud på et spor, hvor det slet ikke er rart at være. Men hvordan gør du egentlig det?

Prøv Body All Mind kropsterapi

Der findes flere former for kropsterapi, som kan gøre dig klogere på dig selv. Du kan f.eks. prøve Body All Mind kropsterapi, som er en behandlingsform, hvor du får overblik over din egen krop. Det er en form for kropsterapi, hvor der bliver arbejdet med både din krop og din psyke, for man tror på, at der er en sammenhæng mellem de to ting. Terapien hjælper til at finde frem til, hvem du er som mennesker, og hvad du har brug for. Du kan prøve Body All Mind terapi hos www.bodyallmind.com.

Giv dig selv velfortjente pauser

Når du skal lære at lytte til dig selv og din krop, skal du bl.a. lære at lytte efter, når din krop og hoved trænger til en pause. Der er ingen, der har godt af at køre i højeste gear i længere tid ad gangen. Du skal huske at tage det med ro og give dig selv fri. Hvis du ikke gør det i god tid, kan det ende med at gå galt, og du begynder at føle dig stresset.

Forkæl dig selv

Når du så endelig holder pauser eller giver dig selv fri, skal du huske at holde helt fri – også i hovedet. Du må ikke give dig selv dårlig samvittighed over, at du ikke arbejder hårdt. I stedet skal du udelukkende bruge tiden på at lave noget, som gør dig glad, og som får dig til at slappe af.