Møbler på et anderledes marked

Møbler på et anderledes marked

8. maj 2018 0 Af Redaktionen

Når du skal ud og shoppe nye møbler er det nemt at tage det første og det bedste, smutte en tur til den nærmeste IKEA og få det billigt. Der er bare lige det problem, at møblerne er svære at samle, materialerne er af tvivlsom kvalitet og det har omtrent så meget patina som en nyfødt.

En helt anden måde af shoppe på

Du kan derimod vælge at gå en lidt anden vej. Der findes nemlig en uudforsket guldgrube af spændende varer på en anden platform end den traditionelle. Jeg taler selvfølgelig om auktioner, der er en af de mest oversete måder at købe nye møbler på i dagens Danmark. Normalt skal man tage til en auktion og planlægge det, så man kan bruge flere timer på det og skulle bruge dagen med stress og jag og auktionarius’ overdøvende stemme i baghovedet når man kommer hjem. Du kan i stedet vælge at være til auktion et noget uventet sted – internettet. De fleste auktionshuse er nemlig kommet med på moden og nu skal du kun bruge et stykke elektronik med en internetforbindelse for at kunne tage på auktion.

Møbler på internetauktion

Første gang man vælger at springe ud i en auktion kan det dog være en anelse intimiderende, men frygt ej, det er ganske nemt. Du skal blot finde den vare du har i tankerne og så kan du byde på den lige indtil auktionen slutter og uret står på 0. Appellen ved auktioner er så stærk, fordi markedet er så flydende. Man ved aldrig rigtigt, hvad der kommer til at være på auktion dagen efter.

Hvis du har lyst til at springe ud i noget helt nyt, kan du klikke her, for at blive ført direkte ind på en af de førende auktionshjemmesider for nyt og brugt. Dyk ned i en verden af nye og gamle møbler og prøv en helt anden måde at handle på. Held og lykke.