Nature er fodformet gjort smart

Nature er fodformet gjort smart

25. november 2018 0 Af Redaktionen

Savner du sko, som både ser smarte ud og får dine fødder til at synge – så er Nature sko lige noget for dig. Det er dansk design, når det er bedst. Du får en skøn pasform, som svøber sig om foden og giver dig støtte hele dagen. Du kan bruge skoen til både hverdag og fest, da dens simple udseende giver dig mange muligheder for at sammensætte den med resten af din garderobe. Hvad enten du er til jeans, nederdel eller kjole, kan du bruge de fede sko fra Nature.

Du finder ikke en mere fleksibel og let sko end Nature. Der er ikke noget med klemte tæer og vabler i sko fra dem. Hos BA10 forhandler de et stort udvalg af deres kollektion, som naturligvis altid er opdateret i forhold til tidens trends og moderigtige farver. Det kan være svært at nøjes med en farve, da de varierer fra den helt sorte til den fine lyserøde.

Europæisk, håndlavet og kvalitet er nøgleordene for Nature

Designet er dansk, men Nature bliver fremstillet i Europa efter bæredygtige værdier. De er håndlavet, så der bliver kælet for detaljen allerede fra designet forlader designbordet. Du får altså en sko, som oser af kvalitet – hvilket du også kan fornemme i materialevalget.

Sko fra Nature er fremstillet af det blødeste ruskind og det mest slidstærke læder. Det giver dig en sko, som holder i mange år frem, hvis du passer godt på den.

Du finder både høje, mellem og lave skafter på de populære sko. Anna skoen er den mest populære, som har et lavt skaft og et sneakers lignede udseende. Men du kan også finde Nanna, Emma, Alma og Asta. Det gør det yderligere svært at vælge, men en ting er sikkert – du kan nemt finde din favorit blandt BA10 store udvalg af Nature sko.