Sådan får du skabt et industrielt look i din bolig

Sådan får du skabt et industrielt look i din bolig

18. april 2019 Slået fra Af Redaktionen

Boligtrends kommer og går med jævne mellemrum, men efterhånden har det industrielle look været på dagsordenen i lang tid, og det er kommet for at blive. Men hvordan får du skabt et hjem, der både kan rumme hygge og familie, samtidig med at du gerne vil følge denne trend? Vi kommer med tre bud på, hvordan du kan få industrielle items ind i hjemmet, uden at det kræver tid og koster en formue.

 

En alternativ kande

Når det kommer til indretning af din bolig, så handler det langtfra kun om møbler og et fedt køkken. Faktisk er det ofte detaljerne, der er afgørende for, at hjemmet tager sig ud på en helt særlig måde. Derfor kan du nemt få nogle industrielle detaljer ind i dit hjem, samtidig med at det stadig emmer af hygge. Én ting, der ikke slår fejl, er nemlig at bruge en målekolbe, som du kender fra fysiklokalet, som vandkande på spisebordet. Den er på én og samme tid moderne og meget elegant at se på. Du kan også vælge at bruge den som vase i vindueskarmen med en blomst i.

 

Tag på loppemarked

Det industrielle look dikterer som regel trådnet, metal og gamle blikting, og dem behøver du hverken købe fra ny eller betale en formue for. Brug søndagen på det lokale loppemarked, hvor du ofte vil kunne gøre nogle gode fund til boligen. Gå efter de grålige og grønlige nuancer i et mere råt materiale, og så må det gerne bære præg af, at det er noget gammel og brugt. På den måde får du noget rustikt og industrielt ind i dit hjem, samtidig med at det er personligt. Du løber nemlig ikke på de samme kasser inde hos din nabo sådan lige foreløbig.

 

Nye lamper

En af de helt store trends inden for det industrielle look er de store lamper fra gamle fabrikker eller kontorbygninger, som du efterhånden kan købe hos mange af landets forhandlere af antikviteter. Og skal du investere i noget til boligen, så er lamperne et godt valg. Det gode ved lampen er, at den kan skabe et helt andet look, samtidig med at du nemt kan tage den ned igen. Den vil sjældent koste det hvide ud af øjnene, som det kan være tilfældet med en sofa eller et spisebord, og så kan du altid flytte lamperne rundt, som det passer dig.