Sådan gør du din bolig klar til forårssalg

Sådan gør du din bolig klar til forårssalg

27. marts 2018 0 Af Redaktionen

Den første forårsmåned er gået i gang og i løbet er foråret er der mange der køber nyt hus. Hvis du har et hus til salg, er det derfor afgørende at dit hus er klar til forårssalg. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre, for at din bolig bliver klar til salg i løbet af foråret kan du læse med her, hvor vi kommer med 4 tips til, hvordan du gør din bolig klar til fremvisninger i løbet af foråret.

bolig

Start med en grundig forårsrengøring

Det første, du skal gøre, for at din bolig bliver klar til salg er at lave en grundig forårsrengøring. For at din bolig virker indbydende for potentielle købere, er det nemlig vigtigt at der er rent og pænt i hele boligen.

En forårsrengøring handler derfor om at gøre rent i hver en krog i boligen, så din bolig fremstår så flot som muligt.

Det er samtidig vigtigt at rydde op og sørge for at din bolig ikke virker rodet. Hvis du fx har mange ting stående tilfældigt på en hylde kan det godt virke rodet for andre, da det ikke er deres ting. Derfor er det vigtig, at du sørger for at der fx kun står få ting i vindueskarmen eller de ting der står på hylden står der på en overskuelig måde.

 

Overvej lidt ny maling i boligen

Malingen på væggene er et af de vigtigste aspekter af, hvor nyt og rent et rum føles. For at gøre lidt ekstra ud af din bolig op til fremvisninger, kan du derfor overveje at give væggene lidt ny maling. Det virker måske som et stort projekt at gå i gang med at male et par af rummene i boligen, men hvis det kan gøre at din bolig bliver hurtigere solgt er det det hele værd.

Du kan samtidig overveje at male lister og vindueskarme, hvis de er slidte så din bolig ser flot og ny ud. Du kan finde kvalitetsmaling til gode priser på malgodt.dk, som du kan bruge til at male din bolig.

Gør haven forårsklar

Det næste du skal i gang med, for at gøre din bolig klar til forårssalg er at give haven en omgang. Selvom haven virker som en lille del af boligen, er det vigtigt at haven virker overskuelig og uden alt for meget ukrudt.

Det er derfor en god idé at gå haven efter og fx rive blade væk fra græsplænen og fjerne det værste ukrudt. Hvis der er meget ukrudt og haven generelt virker rodet kan det hurtige have en negativ effekt på hvor hurtigt du får solgt din bolig. Det skyldes at de personer der er ude at kigge på din bolig ser en masse arbejde i at gøre haven pæn og derfor vil de være mindre tilbøjelige til at købe din bolig.

Skab et førstehåndsindtryk som folk husker

Det sidste, du skal gøre, for at din bolig bliver klar til salg er at skabe et unikt førstehåndsindtryk. Førstehåndsindtrykket er noget af det vigtigste, når din bolig skal sælges da det oftest er et folk husker.

Du kan fx skabe et godt førstehåndsindtryk ved at sætte et flot buket blomster i vindueskarmen og sørge for at det rum man først kommer ind i er lyst og ryddeligt. Alt efter hvordan din bolig er indrettet, kan du også gøre meget andet for at skabe et godt førstehåndsindtryk.

Når du har gjort din bolig klar til forårssalg gælder det bare om at få en masse ud at kigge på din bolig, så du hurtigst muligt kan få solgt din bolig. Og så er det vigtigt at huske en boligadvokat, når du har fundet dem der gerne vil købe din bolig. Du kan finde en erfaren boligadvokat på denne hjemmeside.