Vær godt klædt på til din første safarirejse

Vær godt klædt på til din første safarirejse

26. marts 2018 0 Af Redaktionen

Er det første gang, du skal på safari? Har du længe overvejet at tage af sted, men er du i tvivl om, hvorvidt det er dig og hvilke forholdsregler, man bør tage? Med 5 gode råd forsøger vi i denne guide at klæde dig godt på til din første safaritur, hvad end rejsen går til Kenya, Uganda eller et helt tredje sted.

safarirejser

Råd nr. 1:
Få så meget ud af din safaritur som muligt og sørg for at vær godt forberedt på, hvor henne dyrene er på det tidspunkt, hvor du opholder dig. Dyrene i Afrika bevæger sig frit omkring, så det handler om at være det rette sted på det rigtige tidspunkt. Læs mere på denne side, hvis du vil sikre dig at få det fulde ud af din safarirejse, hvad angår dyr og vejr.

Råd nr. 2:
Du kan sagtens tage på safari til få penge, men oplevelsen bliver helt klart meget større, hvis du vælger at spæde lidt ekstra til, hvilket kun betaler sig.
Få mest muligt ud af rejsen ved at bo på en perfekt beliggenhed ved fx et vandhul, hvor du vågner op ved siden af dyr, der kommer og drikker og bader i vandet. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

Råd nr. 3:
Vær godt forberedt hjemmefra og undersøg information om de forskellige dyr, der opholder sig i det område, hvor du skal bo. Så er du godt forberedt, når du støder ind i dem på ukendt område. Hav også en kikkert med i tasken, så du kan se dem tæt på, selvom du er langt væk.

Råd nr. 4:
Hvis du sammensætter din tur på kryds og tværs, og bevæger dig mellem forskellige naturområder, får du også mest muligt ud af din rejse. På den måde får du også et større indblik i Afrikas vilde natur, og hvad de forskellige områder har at byde på.

Råd nr. 5:
Prøv at undgå at begræns dig til kun ørkensafari på åben mark og slut i stedet af med en badeferie, hvor du her kan få vasket støvet af dig og komme helt ned i gear.