Sådan skaber du atmosfære i din restaurant

Sådan skaber du atmosfære i din restaurant

29. oktober 2018 0 Af Redaktionen

Når du skal skabe den ønskede atmosfære i din restaurant, så er det meget vigtigt at kigge på, hvordan du gerne vil have væggene, loftet, gulvet, bordene og stolene til at se ud. Hvis ikke du har en vision for, hvordan du vil have det til at se ud, så bliver det aldrig lige så skønt, som du kunne have forestillet dig. Det gælder om at finde en god bund og derefter finde noget inventar, der kan være med til at puste liv i det hele.

Når du skal vælge dit inventar

Det vigtigste, når du skal vælge inventar, er, om det kommer til at passe ind i den stemning, som du forsøger at skabe. Det ville nemlig virke mærkeligt, hvis en restaurants interiører design ikke stemmer overens med den mad der serveres. Det betyder dog ikke, at det er nemt at vælge inventaret. Der er tusinder og atter tusinder af stole og borde, som man kan trawle sig igennem over flere uger og måneder, før man finder den helt rigtige model. Det er ikke noget, som de fleste har tid til og derfor vælger de fleste nok en lidt nemmere løsning. Det er nemmere med et begrænset udvalg, men det skal stadig være sådan, at udvalget har modeller, der vil passe ind. Det lyder umiddelbart som en svær opgave at finde et sted, som har det hele, men det kan skam sagtens lade sig gøre.

Når du kigger efter en forhandler

Der er mange ting, som er vigtige, når du leder efter en forhandler af inventaret til din restaurant. Det mest betydningsfulde er dog nok, om der er styr på den service man får, om det er et stort nok udvalg og om prisen er god eller ej. Det kan ofte betale sig at gå til en fagperson, som har erfaring indenfor indretning af restauranter, da man så kan være mere sikker på et godt resultat. Hvis man bare tager den første og den bedste, så kan man nemt ende med dårlige stole eller dårlig service. Det er her, hvor erfaringen kommer ind i billedet, da den taler for, at det skulle være et godt sted at handle. Noget andet man kan kigge efter, som er ret praktisk, er finansiering og fragt. Det kan være yderst bekvemmeligt, hvis man bedre kan betale over flere måneder og hvis man ikke selv kan sørge for transport.

Et godt sted at starte

Jeg er sikker på, at der er mange gode steder at starte, når man skal ud at have nye møbler til sin restaurant. Det kan dog ofte være en fordel, hvis man søger andres hjælp først, for eksempel hos Restaurantinventar.dk – Danmarks største udvalg af møbler og inventar til restauranter, cafeer, pizzariaer, kroer og andre professionelle brugere til markedets bedste pris. Her kan man få et bredt udvalg af restaurantinventar og der vil helt sikkert være noget, som falder indenfor lige præcis dit tema. Så er du sparet for en masse Google-søgninger og livet er blevet lidt nemmere.