Skab mere plads i hjemmet

Skab mere plads i hjemmet

20. februar 2020 Slået fra Af Redaktionen

Du har mange ting i dit hjem, hvilket gør, at det kan blive rodet, hvis det hele står fremme på samme tid. Det kan derfor være en god ide at gøre plads til ekstra opbevaring, så det hele bliver lidt mere overskueligt.

Opbevaring i stuen

Det rum i din bolig, som er det mest brugte rum til samling af mennesker er folks stuer, hvilket du måske kan relatere til fra din egen hverdag. Stuen skal have en harmonisk og hyggelig stemning, hvor det føles hjemligt. Du kan derfor ved få ændringer skabe mere opbevaring i din stue:

  • Køb en kommode, hvor du kan have alt service samlet her, bl.a. tallerkener, glas og duge, som du kun bruger til specielle og særlige lejligheder.

  • Du kan stille små nipsting frem i stuen, da det er med til at skabe en hyggelig stemning. Du kan herved samtidig optimere pladsen, da du kan have små æsker stående fremme, som du samtidig kan bruge til at opbevare ting i.

  • Når du skal købe nye møbler til din stue, kan det være en god mulighed til at købe møbler, som har en to-i-en funktion. Du kan bl.a. sommetider være heldig at finde en sofa, som har rum.

Den lille repos

I nogle boliger kan der være en lille repos, som du ikke ved, hvad du skal bruge til. En lille repos kan du kreere om til en garderobe, hvor du kan have tøj eller sportstøj opbevaret. Hvis du har en hobby, som du holder meget af, kan du bl.a. også benytte rummet til dette. Det kan f.eks. være, hvis du godt kan lide at dyrke sportsgrenen mma. Her kan du have dit mma udstyr opbevaret, da det kan tage en del af pladsen andre steder. Find MMA udstyr online her, hvis du har brug for at opgradere din samling af mma udstyr.