Til dig, der leder efter en international efterskole

Til dig, der leder efter en international efterskole

22. juni 2019 Slået fra Af Redaktionen

Hos Odsherreds Efterskole finder du en efterskole med international fokus og høj faglighed med et hav af fysiske aktiviteter, samt et niveau, der er tårnhøjt.

Der er en stor gnist hos lærerne, samt et kæmpe engagement for at give deres elever det bedst mulige.

Samtidig er der en masse kærlighed på Odsherreds Efterskole, hvor der er blevet skabt en ånd, der giver noget ekstra værdi – en efterskole af høj kvalitet!

Det du får på det personlige plan, kan du ikke finde nogen andre steder.

Klogere på andre kulturer

Hos Odsherreds Efterskole kan du komme på rejser over hele verden, der vil give dig enorme muligheder for selvudfoldelse. Her lærer du naturligt at kunne begå dig i fremmede kulturer, at kunne samarbejde med mennesker med en helt anden kulturbaggrund end dig selv, og at kunne trække det bedste ud af uddannelsestraditioner, der er helt andeledes end den danske.

Udgifterne til rejser og ophold er betalt i skolepengene. Dog kommer omkostningerne til Visa og vaccinationer oveni.

Fornem nye muligheder for fremtiden

Ved at møde nye kulturer rundt omkring i verden, samt møde nye mennesker og høre deres historier, lærer du at påtage dig et ansvar, og at

kunne fornemme nye muligheder for fremtiden!

”OE er et fantastisk sted der altid vil have en plads i mit lille hjerte. Glemt bliver i aldrig: skolen, lærerne, eleverne, atmosphæren i selve fårevejle, grillen, Nuki,(hunden).. Alt!”

Odsherreds Efterskole er ikke bare en skole – men dit hjem, hvor du kan mærke, at du altid vil være blandt dine venner. Dem, der kender dig og vil dig det bedste. Her er det plads til, at du kan være dig selv, være tryg, grine og have det sjovt.

Du vil altid have selskab – om aftenen, på værelset, når lyset er slukket og du i mørket deler dine tanker, håb og drømme med din roomie.

I undervisningen, hvor dem, der sidder rundt omkring i klassen nærmest, er din udvidede familie.