Trænger stuen til en genopfriskning?

Trænger stuen til en genopfriskning?

25. oktober 2020 Slået fra Af Redaktionen

Når man hver eneste dag går rundt i det samme hus og kigger på alle de samme ting, kan det nogle gange gå hen og blive lidt for ensartet. Man synes måske til sidst, at indretningen er kedelig at se på. Så er det på tide at ændre det lidt!

Hvis du er blevet træt af, hvordan stuen ser ud, så kan du give den en lille opfriskning. Nogle gange kan det gøre en kæmpe forskel, hvis du bare ændrer eller tilføjer nogle ting. Det kan du gøre på en helt masse måder – måske nogle nye vinduer vil gøre hele forskellen. Du kan se mere omkring vinduer her.

Er det på tide med nogen nye møbler?

En stor del af indretningen i stuen er møblerne. Det er ligesom dem, der ligger grundlag for, hvordan resten kommer til at se ud. De kan derfor også være med til at give stuen et helt nyt look. Hvis du er træt af de møbler du har lige nu, kan du prøve at kigge efter nogle nye.

Hvis du gerne vil spare lidt penge, kan du eventuelt kigge i genbrugsbutikker – de har tit møbler, som er i god stand. På den måde kan du finde nogle nye møbler, som helt sikkert vil gøre en forskel.

Inddrag farver

Hvis du synes din indretning er kedelig, så er der et rimelig nemt svar på, hvordan du kan ændre det – farver! Med farver kan du gøre det hele lidt sjovere og flottere at kigge på, og det vil helt sikkert blive mindre kedeligt, end det var før.

Du kan inddrage farver i for eksempel puder eller tæpper. Du kan også finde nogle fine billeder i mange farver, som kan hænge på væggen. Hvis du gerne vil have en helt masse farve ind, kan du eventuelt male en hel væg en farve.