Arranger transport til lufthavnen i god tid og undgå stress

Arranger transport til lufthavnen i god tid og undgå stress

2. juni 2018 0 Af Redaktionen

Du har formentlig allerede planlagt årets sommerferie, og hele familien glæder sig. Starter I rejsen i lufthavnen, er det en god idé også at planlægge transporten til og fra lufthavnen i god tid. På den måde undgår I stress og jag, når ferien starter.

Bestil transporten på forhånd

En af de nemmeste måder at komme fra hjemmet til lufthavnen er med en taxa. Du kan altid bestille en taxa i forvejen til bestemt tid og sted. Bestil en stor taxa hvis I er mange eller har meget baggage med. Så er I sikret at komme frem i god tid uden stress og jag.

Afgår sommerens ferie fra Billund Lufthavn, kører HA Taxa billige lufthavnsture fra hele Danmark. Skal du af sted fra Vejen, Brørup eller Holsted, koster turen kun 555 kr. HA Taxa har mange års erfaring med personkørsel, og du sparer altid mindst 10% på lufthavnsture.

Det er en rigtig god idé at booke transport hjem fra lufthavnen på forhånd. Især hvis jeres fly lander sent, eller I har haft en meget lang flyvetur. Efter sådan en rejse vil man bare gerne hjem hurtigst muligt, og det er dumt at begynde at bakse med offentlig transport.

Bil eller offentlig transport

Du kan selvfølgelig også vælge at tage din egen bil til lufthavnen. Så skal du bare være opmærksom på, at parkering i lufthavnen hurtigt kan blive dyrt. Hvis I skal være væk i længere tid, kommer I også til at parkere langt væk fra indgangen, så der skal beregnes lidt ekstra tid.

Det kan også være, at der er et familiemedlem eller en ven, der kan være lufthavnschauffør. På den måde kan I spare både penge og tid.

I nogle lufthavne er det også nemt at tage offentlig transport til lufthavnen. Metroen går direkte fra Københavns Hovedbanegård, men har du meget baggage, kan det hurtigt blive noget bøvl.