Datacenter, server og storage til din virksomhed

Datacenter, server og storage til din virksomhed

25. oktober 2018 0 Af Redaktionen

Hvis din virksomhed har brug for en af de førnævnte ydelser, så er det vigtigt, at man får noget for pengene og får en løsning, som kommer til at holde langt ud i fremtiden. Derfor er det vigtigt, at man overvejer valget af udbyder, så man ikke kommer til at stå tilbage med en følelse af en dårlig handel eller får løbende dårlig service. Det kan være svært at sikre sig imod, men der er måder, hvor man kan minimere risikoen betydeligt og derfor ikke skal bekymre sig unødigt.

Sørg for fleksibilitet

Det er vigtigt, at man sørger for at få en løsning, hvor det er dine behov, der bliver sat i højsædet. Hvis ikke man gør det, så kan man ende med en løsning, der ikke vil være nok for dit firma og man vil skulle bruge tid og penge på at få det udredt. Man bør derfor få en løsning som er skalerbar, hvor den kan udvides som tiden går og virksomheden vokser. Det handler dog om meget mere end fleksibilitet og størrelse, da man også skal overveje ting såsom service ved sammenbrud og indretning af det fysiske datacenter.

Tænk på miljø, regningen og nedbrud

Det er vigtigt at overveje, hvordan den fysiske udformning skal være, fordi man kan spare både miljøet og sin egen el-regning, hvis det bliver lavet godt. Man skal også finde et sted, hvor kølingen bliver overvejet, så risikoen for driftssammenbrud bliver formindsket og man skal i sidste ende også overveje, om man skal have en service med, så der kan stå teknikere klar, hvis der mod forventning skulle ske et sammenbrud. Det kan være svært at tage stilling til, men man kan i mange tilfælde blive mere sikker, hvis man tager en telefonsamtale eller finder et sted, hvor man kan læse mere om ens muligheder.