Foldemadras Test

Foldemadras Test

15. september 2017 0 Af Redaktionen

Hvis du er på udkig efter en foldemadras, men synes det kan være svært, at se forskel på, hvad der er godt ved de forskellige madrasser, har vi gjort det en del nemmere for dig, med den her test af foldemadrasser. Mange glemmer faktisk lidt, at der findes foldemadrasser, når de skal ud og finde en madras til en overnatning, eller en tur på camping.

Det er som oftest en luftmadras der bliver købt ind til det formål, men man skal faktisk ikke afskrive foldemadrasser, selvom de fylder en anelse mere end en luftmadras, er de meget nemmere at gøre klar til at sove på. De skal nemlig pustes op først, samtidig med, at du heller ikke skal være bekymret for, om der stadig er luft i den, når du vågner.

En foldemadras er for mange noget mere komfortabelt end en luftmadras, hvorfor mange vælger en sådan type madras, fremfor luftmadrassen. En foldemadras er ikke noget man sover på hver eneste nat, hvorfor den heller ikke stiller så stor en komfort til rådighed. Der findes dog flere forskellige typer af foldemadrasser, som vi vil tage dig igennem herunder.

Vi har valgt en række forskellige foldemadrasser ud, som gerne skulle gøre det nemmere for dig, at vælge hvilken foldemadras du skal vælge. Det kan nemlig være en jungle at finde rundt i, for hvilke er bedre end andre. Er det altid den dyreste der er bedst, eller hvordan hænger det sammen. Vi har valgt nogle foldemadrasser ud, som befinder sig i forskellige prislejer, så du kan drage din egen konklusion på, hvilken foldemadras, som er bedst for dig.

Star foldemadras med lilla stjerner

Denne foldemadras er designet flotte farver, lilla og hvid. Det giver en særdeles flot madras, som er fremstillet i skum, betrukket med polyester og bomuld. Det giver dig den absolut højeste komfort, som en foldemadras kan tilbyde. Designet på denne foldemadras er unikt, og ikke blot en enkelt farve, som de fleste foldemadrasser ellers er.

Denne foldemadras kan bruges i mange sammenhæng, f.eks. hvis du får gæster på besøg, og der kræves en ekstra opredning, så er denne foldemadras helt perfekt. En foldemadras er ikke beregnet til daglig brug, men kan være perfekt til en overnatning eller to. Denne foldemadras har en blød fasthed, som gør den ekstra komfortabel.

Denne foldemadras er perfekt til børneværelset, hvis der er tummel og leg, eller hvis du skal have lidt sol i haven, er den perfekt til brug der også. Der er altså mange muligheder for at bruge en foldemadras på forskellige måder. Du har et utal af muligheder, når det kommer til brugen af den her foldemadras.

Denne foldemadras er den billigste vi har i vores test, men det betyder ikke, at den ikke har de samme egenskaber og muligheder som de dyreste. Den er lige så godt, men er blot prissat på et andet niveau. Du får her en super lækker madras, som du kan bruge til mange forskellige ting. Ønsker du ikke at betale alt for mange penge for en foldemadras, skal du helt klart vælge denne.

Hvis du gerne vil have en atypisk foldemadras, hvor designet ikke er som de fleste, kan du med fordel vælge denne foldemadras. Du får nemlig en madras, med flotte stjerner på, som i den grad giver hjemmet et frisk pust. Man skal ikke altid vælge de ensfarvede, og måske lidt kedelige, foldemadrasser, når man skal have en madras. Her får du det modsatte.

Sleepy double foldemadras

Denne lækre madras fra Sleepy er yderst lækker, og fås i flere forskellige farver og størrelser. Den er perfekt til et par overnatninger, og kan bruges til meget mere end det. Du kan bruge den til meget mere end blot overnatning. Den er perfekt til de mindre børn at hoppe og tumle rundt på, da den er meget slidstærk.

Madrassen er en af de større i denne test, hvilket betyder, at du har mere plads, uden at den kræver mere opbevaringsplads. Det smarte foldesystem, gør den nem at gemme af vejen, så den ikke fylder. Får du gæster på besøg, eller vil børnene gerne se en film inden på stuegulvet, kan du nemt hive madrassen frem.

Den er perfekt til brug mange steder i hjemmet. Har du brug for en pause i solen, eller ude i haven, kan du med fordel trække denne lækre madras med derud. Du slipper altså for, at skulle hive de gamle støvede havemøbler frem, og kan blot smide dig på madrassen. Meget nemmere, og desuden også meget mere komfortabelt, end en hynde til en solseng.

Du får her en foldemadras, som er fremstillet i skum, hvilket yder den bedste komfort, samtidig med, at den ikke skal fylde alverden. Skummet er betrukket med 100% polyester, som er miljørigtig testet, som en ØkoTex godkendt materiale. Dermed har du også en bæredygtig madras, udover en komfortabel madras.

Denne madras er særdeles godkendt til prisen, og du får en lækker og designrigtig madras, som pryder ethvert hjem. Med denne madras får du noget helt unikt, som du ikke får andre steder, hvorfor det er et rigtig godt køb. Fastheden af denne madras er på medium, hvilket giver dig en madras med god støtte, som du vil blive meget glad for.

Foldemadrassen er yderst populær, fordi den er designet som den er. Du får altså et designmæssigt vidunder, som du kan bruge i forbindelse med flere forskellige ting. Du kan folde den på midten, så det blot er en enkelt madrasd, eller du kan folde den helt, så der er plads til 2 personer på din madras. Dermed har du muligheden for, at kunne tilbyde overnatning til flere gæster.

Betsy 2 i 1 foldemadras

Den næste vi skal kigge på, kommer fra mærket Betsy. Denne foldemadras er super smart, da den kan bruges på to forskellige måder. Du kan både folde den til en enkelt madras, og en dobbelt. Du har altså derfor forskellige måder, hvorpå du kan bruge den her foldemadras. Madrassen er blevet uhyre populær, fordi den er så unik som den er.

Selvom den kan foldes ud til dobbelt, fylder den ikke mere end en enkelt, når den er foldet sammen. Derfor skal du ikke bekymre dig om, om der er plads til din foldemadras, hvis du er vant til en enkelt madras. Du har altså her muligheden for, at have endnu flere gæster sovende, eller dine børn kan bruge den i forbindelse med deres leg.

Madrassen her, er beregnet til brug når man skal sove, men kan bruges som så meget andet. Trænger du til en slapper ude i haven, kan du bruge madrassen til, at slappe helt af på. Du slipper altså for, at skulle finde hynder, solvogn og det hele frem. Du fisker blot foldemadrassen frem fra gemmerne, og smider den på græsset. Så kan du slappe maksimum af, hvilket kan være rart om sommeren.

Hvis du er på udkig efter en madras, som har god ergonomisk støtte til en overnatning eller to, hvor der gerne må være lidt ekstra plads på madrassen, skal du uden tvivl tage denne foldemadras, så er du sikret top komfort altid. Den er fremstillet i skum og betrukket med polyester, hvilket giver dig en ultimativ komfort, med en medium fasthed.

Madrassen her er perfekt til dig, der ofte har gæster på besøg, men ikke har muligheden for, at have et gæsteværelse. Du får altså her muligheden for, at kunne folde en madras ud til dobbelt størrelse, så du kan tilbyde flere gæster overnatning. Det er super smart, og så koster den faktisk ikke mere end, en enkelt foldemadras. Der er altså virkelig smæk for skillingen, hvis du vælger den her foldemadras.

Rest foldemadras sort

Den sidste foldemadras kommer fra Rest, som er kendte for deres nemme løsninger til madrasser og andre komfortable møbler. Denne madras er værd at overveje, da den har en integreret bæretaske indbygget i madrassen. Det betyder altså, at du nemt kan have den med på farten, når du skal overnatte forskellige steder. Det bliver ikke meget nemmere, end med denne lækre madras fra Rest.

Komforten i denne foldemadras er skruet helt i top. Der er lavet ekstra bredde og længde på madrassen, så du kan opnå den allerhøjeste komfort, når du sover på denne madras. Længden er på 200 cm, hvor den ofte er meget mindre på en standard foldemadras. Du får altså her mere for dine penge, bogstavelig talt.

Denne foldemadras er ideel til rejsen, hvor du ofte skifter overnatningssted, eller til en festival. Den er nem at tage over skulderen i form af den smarte indbyggede taske, som er i denne foldemadras. madrassen er fremstillet i skum, med et polyesterbetræk, som man kender det fra mange andre foldemadrasser.

Skal du på en festival, eller mangler du blot en foldemadras, der kan gemmes nemt af vejen, og som ikke kræver noget andet, så skal du vælge denne. Du får hele pakken med den model. Du kan nemt folde den sammen i tasken og tage den over skulderen, så er du klar til næste omgang.

Du finder ikke en foldemadras, som er nemmere at med sig omkring end denne. Derudover fylder den heller ikke alverden. Du får en lækker madras, i en lille pakke, men samtidig en høj komforten i form af den medium fasthed, som denne madras har. Det er altid godt at vælge en foldemadras, som er medium i fasthed, hvis man gerne vil opnå den højeste komfort.

Sådan finder du den perfekte foldemadras

Når du skal finde din næste foldemadras, gør du klogt i, at læse en test som vores. Her får du nemlig en række tips til, hvordan du finder den bedste foldemadras. Det kan nemlig være meget svært, hvis man ikke ved, hvad man skal kigge efter. Alle foldemadrasser kan synes ens, hvorfor det kan være svært at kende forskel på de forskellige.

Vi håber at vores test kan hjælpe dig på vej til, at finde din næste foldemadras. Vi har udvalgt de her foldemadrasser, da det er nogle af de bedste på markedet. Derfor er det også nemt for dig, at vælge ud, hvilke du kan lide. Der er naturligvis forskellige budget, hvorfor du skal vide inden du går i gang, hvor meget du vil bruge på en foldemadras.

Du gør klogt i, at vælge en foldemadras som er medium i fasthed, hvis du som voksen skal sove på den. Tager du den bløde, vil du ofte kunne mærke underlaget, gennem din madras. Derfor skal man overveje, hvem og hvad der skal sove på madrassen, så man kan vælge fasthed ud fra det.

En madras af denne type, kan faktisk godt være meget komfortabel. Selvom foldemadrasser førhen blev set på som noget, man ikke kunne sove på, i længere tid af gangen. Det er der heldigvis lavet om på, og foldemadrasser er mere populære end førhen. Komforten er i den grad steget, og du får nu en madras, som faktisk kan være ret så komfortabel at sove på.

Så er ud på udkig efter en foldemadras, kan du med fordel tage et kig i denne test. Her finder du altså de bedste foldemadrasser, som der er på markedet. Du får en god gennemgang af de forskellige foldemadrasser, som er i denne test, hvorefter du vil have nemmere ved, at vælge hvilken foldemadras du gerne vil have.

Skal du på festival, camping eller ferie, kan du med fordel investere i en foldemadras, da den er nem at have med. Mange vil også mene, at en foldemadras er noget mere komfortabelt, end en luftmadras, hvorfor de foretrækker førstnævnte. Den fylder heller ikke særlig meget mere, og den er nem at have med. Skal du på festival, vil vi anbefale den sidste i vores test, som har en indbygget taske, til transport af din madras. Det bliver altså ikke nemmere, når du skal rundt omkring, og gerne vil sove godt.