Giv dit slidte gulv en hjælpende hånd

Giv dit slidte gulv en hjælpende hånd

8. december 2018 0 Af Redaktionen

Vi springer hvert nytårsaften ind i det nye år med store fester, mange gæster og gode minder. Dog frygter mange dagen derpå, for denne byder både på dunkende hoveder og oprydning i stor stil. Du kender sikkert også til fornemmelsen af at opdage, at diverse typer konfetti har sat sig fast på dit gulv og efterladt små farvede pletter. Det kan også være, at i har rykket lige lovligt meget rundt med møblerne, og at dette har efterladt ridser i gulvet. Når sådanne ting sker, kan du med fordel benytte dig af gulvservices, for at få gulvet til at se ud som nyt.
MT Gulvservice er et gulvfirma i København, og de kan i sådan en situation være din bedste ven.

Gulvfirma i København tilbyder reparation af dit gulv

MT Gulvservice er et gulvfirma i København, og de kan hjælpe dig med at få dit gulv til at blive pænt og flot igen. Når skaden er sket, så kan det være svært at reparere gulvet uden at skulle kontakte gulvfirmaer. Heldigvis tilbyder de en masse forskellige services, så uanset skaden kan du få hjælp til netop dit gulv. Spørgsmålet er dog bare; hvilken slags service skal du vælge?

Skal du vælge gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Som oftest snakker man om gulvafslibning eller gulvafhøvling. De to metoder kan hjælpe på forskellige ting, og du bør derfor tage stilling til, hvilken behandling dit gulv trænger til. Gulvafslibning kan hjælpe dig, hvis du døjer med ridser eller store hakker i gulvet. Som oftest sker dette i forbindelser med flytning af møbler eller tunge tabte genstande. Du kan herved fjerne det øverste lag og fjerne ridserne. Gulvet trænger blot til ny lakering, oliering eller anden behandling herefter. Gulvafhøvling kan hjælpe dig, hvis du har skæve brædder eller et ujævnt gulv. Denne behandling fjerner mere træ end gulvafslibning, og du kan med fordel kontakte en fagekspert og få gode råd til valg af behandling.