Har du lige udvidet med nye lokaler til din virksomhed?

Har du lige udvidet med nye lokaler til din virksomhed?

9. juli 2018 0 Af Redaktionen

Har du egen virksomhed, og har du lige udvidet med nye lokaler, eller flytter du måske hele virksomheden til nye kontorfaciliteter og står måske og mangler en maler til at klare de mange opgaver der ligger foran dig. Så kan du med stor fordel kigge forbi hos Malerfirmaet Flemming C. Firmaet levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og de står altid klar med de bedste teknikker og nyeste trends.

Totalrenovering af vægge, lofter og gulv
Måske skal der laves alt fra maling af loft, spartling af vægge, slibning af gulv samt maling af alle overflader og oliebehandling af gulvet. Og alle opgaver er Malerfirmaet Flemming C klar til at løfte. Virksomheden har over 25 års erfaring, hvilket har gjort at de aldrig går på kompromis med kvaliteten samtidig med, at de er kompetente til at udføre alle opgaver indenfor malerarbejde.
Ved at vælge et kompetent malerfirma til renoveringen af dine lokaler gør at du med garanti bliver glad for resultatet og ikke ærgre dig og finish der ikke er tilfredsstillende.

Malerfirmaet Flemming C giver gerne et uforpligtende tilbud
Med afdelinger i Valby, Hvidovre, Vanløse, Hellerup, Greve, Glostrup og mange flere andre steder i Københavnsområdet vil du altid have mulighed for at have en lokalmaler tæt på.  Der er derfor rig mulighed for at have en fast sparringspartner, når du står og mangler en maler til en mindre opgave eller til at modernisere dine kontorfaciliteter.
Malerfirmaet Flemming C hører gerne fra dig, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller blot en snak om, hvad de kan tilbyde dig. Måske har du nogle helt bestemme ønsker eller drømme, som de kan hjælpe dig med at realisere. Ved et samarbejde med Malerfirmaet Flemming C får du både personlig vejledning og udført et professionelt stykke arbejde alt sammen til yderst konkurrencedygtige priser.