Sjove idéer til firmafesten

Sjove idéer til firmafesten

9. juli 2018 0 Af Redaktionen

Synes I, at det bliver det samme igen og igen til firmafesten, og mangler I derfor inspiration til at lave en fed fest, så der også er større opbakning? Det sociale liv på en arbejdsplads er meget vigtigt. Det er i den grad med til at motivere medarbejderne til at arbejde på netop jeres arbejdsplads. I kan få råd til, hvordan I skal holde firmafesten i dette indlæg.

Det kan I lave til firmafesten

Det vil være en god investering at lave et festudvalg, der kan stå for at arrangere fester og andre arrangementer. På den måde bliver det også gjort. Som arbejdsgiver har man nok om ørerne, og så er det måske ikke lige det, man prioriterer højest. Derfor vil det være ideelt med nogle kreative hoveder, som vil elske at lave det. Her er nogle idéer til fester og arrangementer:

  • Temafest med udklædning: Det er bare sjovt at se sine kollegaer være klædt ud. Her vil der komme en løssluppen stemning, hvor medarbejderne i den grad kan få lov til at tænke på noget andet end arbejde for en stund. Sørg for at lave en fed bordækning, der passer til temaet, så det er gennemført.
  • Picnic: Lav en picnic med tæpper, lækker mad og engangsservice. Sørg også for at have en højtaler med, så I kan få lidt musik til at skabe den rette stemning. For at gøre festen mere personlig, kan medarbejderne også hver især medbring mad til arrangementet på virksomhedens regning naturligvis.
  • Fredagsvin: Som et fast ritual kunne festudvalget sørge for, at der er vin hver fredag efter arbejde. Det behøver ikke at være noget stort, men det kan være en time, hvor man lige snakker om, hvad man skal i weekenden. Så kommer medarbejderne også tættere på hinanden, uden det hele behøver at handle om arbejde det hele.

Indfør aktiviteter i arbejdstiden

Det at skulle arbejde en hel dag koncentreret kan være svært for mange. Der bør indføres pauser på enhver arbejdsplads. Man kunne med fordel indføre pauser om formiddagen og om eftermiddagen. Det behøver ikke at være mere end 10-15 minutter. Her skal alle mand og kvinder rejse sig op og måske tage et kort spil af en art. Det kunne være bordtennis, at skyde med en bold, lidt golf på en mini indendørs bane eller andet. Da kan medarbejderne få en kort pause og få ladet batterierne op til at fortsætte arbejdet efterfølgende.