Hvilken garanti kan en ISO certificeret bedemand give dig?

Hvilken garanti kan en ISO certificeret bedemand give dig?

22. september 2018 0 Af Redaktionen

Når der sker et dødsfald i familien, er det vigtigt, at man sørger at holde sammen og støtte i hinanden. Derudover er det også vigtigt, at man snakker om tingene, så ingen går rundt med indebrændte eller uforløste følelser. Når der skal planlægges en bisættelse eller begravelse for den døde, er det også vigtigt, at man sørger for at vælge en bedemand, man stoler på. Der er nemlig mange svære ting, som skal vendes med bedemanden, og derfor bør man også føle, at samværet er et trygt og sikkert miljø, hvor selv de sværeste ting kan være nødvendige at italesætte. Vælg eventuelt en ISO certificeret bedemand i dit lokalområde for at være 100 % tryg ved situationen.

Hvad betyder det, at bedemanden er ISO certificeret?

En ISO certificering er vigtig, hvis man vil sikre, at man er i trygge hænder hos en bedemand. Certificeringen betyder, at bedemanden kan sikre kvalitet og tryghed, når man henvender sig til en bedemand, der er medlem af Danske Bedemænd. Sådan en certificering kan derfor helt automatisk give en ekstra tryghed hos pårørende, som i forvejen har svært ved at tale omkring dødsfaldet samt den afdødes ønsker til begravelsen. Bedemændene med certificeringen bliver løbet kvalitetskontrolleret, så der aldrig opstår det mindste tvivl om, hvorvidt bedemanden er kompetent og sympatisk eller ej.

 

Bedemand i Thisted og Thy er certificeret og tryg at arbejde med

Hvis bor i Thisted eller Thy og er pårørende til et dødsfald og derfor står i en situation, hvor der skal planlægges en begravelse, så kan det være en fordel at vælge en lokal bedemand. Der opstår derfor hverken logistik- eller transportproblemer, når man skal samles for at snakke og planlægge. Wensien Stenhuggeri & Begravelsesforretning er ISO certificeret, og du kan derfor være helt sikker på, at du får en bedemand, som leverer høj kvalitet i både betjening og vejledning, men som også overholder den aftalte prisramme, som i i fællesskab har fundet.